Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Eliza
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2013 21:08

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: Eliza »

Hello „Gama” ja jadę z Piotrkowa Trybunalskiego, ( turnus od 22.07.2013) jeśli masz wolne miejsce to chętnie skorzystam.
Mój mail [email].pl Pozdrawiam
anulina77
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 31 maja 2013 14:00
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: anulina77 »

Witam wszystkich. Ja również zaczynam turnus 03.06. Kamila84 o której masz wyjazd? Bo nie wiem czy nie tym samym pociągiem będziemy jechały :)
kamila 84
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2013 10:10

Post autor: kamila 84 »

Witaj.Ja mam pociąg o 9.34.A Ty skąd jedziesz?Jeżeli bedziemy jechały tym samym to bardzo fajnie by było.Zawsze weselej.Pozdrawiam
anulina77
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Ja jadę z Kętrzyna przez Olsztyn. Pociąg mam 9.17, w Gdańsku będę 13.40
jurek60
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2013 22:15

Post autor: jurek60 »

Witam,
Też jadę do Sobieszewa na 28 czerwca. Można powiedzieć, że nowicjusz ze mnie, bo mam przerwę 20 letnią ;)
Mam nadzieję, że podreperują nam tam zdrówko oraz liczę na sympatyczne towarzystwo.
Pozdrawiam turnus 28 czerwca :) :D
anulina77
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Kamila84 dobrze rozumiem, że jedziesz z Giżycka? Jeśli tak, to na pewno byśmy się spotkały gdybyś jechała 8.49 :)
kamila 84
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 12 maja 2013 10:10

Post autor: kamila 84 »

Ja jeszcze jutro ide na dworzec dokładniej sie dowiem o której mam pociąg.Tak jade z Giżycka to napewno tym samym pociągiem jedziemy :D .Podam Ci meila tam lepiej sie dogadamy.Kamila_[email].pl pozdrawiam
maciej26
Na forum od: 30 maja 2013 23:10
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: maciej26 »

witam wszyskich szukam osoby która jedzie do sonatorium w 22.07.2013 do gdańsk Sobieszewo i bedzie przejezdazć przeż grudziądz chetnie bym sie zabrał ja jade pierszy raz do sonatorium i duzo rzecze nie wiem jestem zielony po :) tym zgledem prosze piszać na meil [email].eu dziekuje i pozdrawiam
la27
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 cze 2013 10:42
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: la27 »

Witam.
Chcialabym pozdrowic osoby z turnusu 8.05-31.05. W szczegolnisci moje kochane dziewczyny Wiolke, Pauline i Marzenke.Dzieki Wam przetrwalam ten pobyt w sanatorum. Dziekuje tez Grzesiowi za zolwika na szczescie :). Krzysiowi za jego przezabawne kawaly :).
Rafalowi za jego mile slowa.

Pozdrawiam rowniez cale grono rehabilitantow,a szczegolnie Tomka, Rafala i Magde za jej profesjonalne zajecia indywidualne ;).

A:)
magda1984
Na forum od: 22 mar 2013 15:50

Post autor: magda1984 »

Ja również pozdrawiam wszystkich kuracjuszy z turnusu 08.05-31.05 a szczególnie pokój 214, 304, 202 i 307, kto ma wiedzieć to wie o kogo chodzi :) Dziękuję Wam za każdy dzień tego pobytu... Pozdrowienia dla wspaniałych rehabilitantów za profesjonalne podejście. Przyszłym kuracjuszom życzę równie udanego turnusu :)
ODPOWIEDZ