Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Nutko I Małgosiu
Tak zrozumiałam stara jestem ,niooo forumowiczka ale jakaś bardzo ""zajmana" życiem.
Małgosiu , jestem na etapie kupowania i ten domek zwyciężył ,teraz tylko pojadę obejrzę obfotografuję ,chwilę pomieszkam i każę przywieżć .Mój kochany doradca cieszy sie z mojego wstępnego wyboru.
Małgosiu dziękuję ktoś się cieszy z mojej wizyty w Pyrlandii
Dzień dobry pogaduszkom" przy sobocie po robocie"
U mnie w dalszym ciągu niestety zimowo,znowu napadało śniegu .
Może juz niedługo wylecimy z tych gaci i będziemy odkrywać powoli nogi i nie tylko