Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam, byłam w Kolejowym Szpitalu Uzdrowiskowym w Ciechocinku w listopadzie 2016 r. Sanatorium bardzo dobre, jedzenie wyśmienite. Jak jeszcze jest odpowiednie towarzystwo, nie chce się wracać. Mimo nieciekawego okresu, jakim jest listopad, wspomnienia z pobytu zostaną na długo. Chciałabym tam wrócić, bo warto. Pozdrawiam wszystkich przyszłych kuracjuszy. Ania
Anna1234 pisze:Witam, byłam w Kolejowym Szpitalu Uzdrowiskowym w Ciechocinku w listopadzie 2016 r. Sanatorium bardzo dobre, jedzenie wyśmienite. Jak jeszcze jest odpowiednie towarzystwo, nie chce się wracać. Mimo nieciekawego okresu, jakim jest listopad, wspomnienia z pobytu zostaną na długo. Chciałabym tam wrócić, bo warto. Pozdrawiam wszystkich przyszłych kuracjuszy. Ania
Aniu dziękuje za opis sprawiłaś uśmiech na mojej twarzy
Jak wrócisz, napisz, czy podzielasz moją opinie. Ja też jadę 9 kwietnia do sanatorium, ale do Polanicy Zdroju. Nie powiem, że nie chciałam do Ciechocinka, ale pierwszy wolny termin to 20 sierpień, dosyć odległy więc zdecydowałam się na tę Polanicę. Zazdroszczę tego Ciechocinka, tym bardziej, że pewnie będzie już cieplutko.
Anna1234 pisze:Jak wrócisz, napisz, czy podzielasz moją opinie. Ja też jadę 9 kwietnia do sanatorium, ale do Polanicy Zdroju. Nie powiem, że nie chciałam do Ciechocinka, ale pierwszy wolny termin to 20 sierpień, dosyć odległy więc zdecydowałam się na tę Polanicę. Zazdroszczę tego Ciechocinka, tym bardziej, że pewnie będzie już cieplutko.
Ania licze że będzie fajnie w Ciechocinku zawsze jeździłem w góry lub morze