Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Skończyłem "" Dziewczynę z pociągu "" muszę przyznać ,że wrażenia wielkiego na mnie nie zrobiła mimo zachęty znanych autorów na okładce.
Wracam do Polski Piastów i K. Bunscha . Jutro kierunek biblioteka . a może już będzie Szabłowskiego Sprawiedliwi zdrajcy na ktorych czekam rezerwacją już drugi miesiąc.
Wiesz Felce, to bardzo prawdopodobne , była niezwykle skromną osobą .... , myślę , że gdyby była bliska rodzina to pewnie nie zgodziliby się .
Chociaż ....kto wie , Agata Passent pozwoliła na publikacje korespondencji Osieckiej i Przybory.
Troszkę mi zeszło aż skończyłam ''POCHŁANIACZ'' Katarzyny BONDA. Sam podtytuł '' Na miejscu zbrodni pozostał tylko zapach'' niezbyt mnie zachęcał do czytania , gdyż nie przepadam za kryminałami. Ale książka warta polecenia . Sama w sobie ma wiele zawiłości i zagadek psychologicznych. Mafia, uzależnienia to tło mrocznej tajemnicy....
Ja cos ostatnio nie moge zebrac sie na czytanie. Ale zamowilam w ksiegarni ostatnia ksiazke Szymborskiej,ta ktora niektorzy polecaja tu na forum, i zamowilam Ukryte terapie pana Zieby
A ja wszystkim polecam "Shantaram" Gregory Davida Roberts.
Mówi o Australijczyku, który po ucieczce z australijskiego więzienia osiada na 10 lat w Indiach.
Niesamowita jest ta książka, polecam wszystkim. Nie można się oderwać
Przyjemna lektura ,Małgorzata Witkiewicz "PRACOWNIA DOBRYCH MYŚLI" Czyta sie błyskawicznie, lekko. I jak w bajce -żyli dlugo i szczesliwie...no, nie wiadomo jak długo, ale na pewno szczęśliwie
Polecano tu książkę Ałbeny Grabowskiej ''Lady M'' - przeczytałam - ale ostatnio czytałam tejże autorki ''Stulecie Winnych'', to saga rodzinna, która opisuje losy Winnych od czasu I wojny światowej aż do czasów współczesnych. Składa się z trzech tomów. Każdy z nich mi się podobał choć w ostatniej części musiałam sobie przypominać kto jest czyim dzieckiem czy wnukiem ale na końcu książki jest drzewo genealogiczne.
Może ktoś czytał jeszcze inne książki Ałbeny? Chętnie bym jeszcze po coś sięgnęła