Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
grzegorzgg67 pisze:Anka, zgadza się.Lecz nie każdy rodzi się po wesołą i roztańczoną/coś próbuję,ale słuchu brak/ gwiazdą.Zawsze do przodu
i zielonym do góry, no nie?
Pod jaka gwiazda sie urodziłam ? - roztańczoną . Pewnie tak .
Czy wesoła? - nie mnie to oceniać
Pozdrawiam cieplutko
grzegorzgg67 pisze:Witam,tak jak Andrzej55 podziwiam Was.U Was młodość, radość.U nas co najmniej 20 lat więcej,ale jeszcze czasem zabawa w głowie.
Pozdrawiam.
Z tą młodością Grzegorz to u nas też różnie. Mi na ten przykład tak miedzy nami pisząc to bliżej do geriatrii niż pediatrii. Ale co zrobić jak licznik w dowodzie bije a