Jeżeli ktoś chce pobyć w moim towarzystwie może zaprosić mnie na spacer,do kawiarni.Nie jestem zwolennikiem zasiadywania w pokojach na wyjazdach.Mój pokój,mój azyl i kolacyjki przy wódeczce to też nie to.A jeżeli chodzi o te inne cele
Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
I to też jest tylko powielanie stereotypu...
Jeżeli ktoś chce pobyć w moim towarzystwie może zaprosić mnie na spacer,do kawiarni.Nie jestem zwolennikiem zasiadywania w pokojach na wyjazdach.Mój pokój,mój azyl i kolacyjki przy wódeczce to też nie to.A jeżeli chodzi o te inne cele
to chyba bardziej panowie 
-
forumowicz
Cóż , moje doświadczenie jest inne niż opisane w poście MarkStana , ale nikomu nie wolno zabronić wyrażania własnego zdania , jeśli już to zmieniłabym proporcje
-
Blueberry26
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 10 mar 2017 16:13
Przepraszam bardzo...nie wsadzajmy wszystkich do jednego wora..jedni wolą pokoje kilku osobowe i życie towarzyskie a inni jednoosobowe i spokój
-
AgaC
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 mar 2016 22:18
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 8
A jeszcze inni potrzebują 1os ze wzgledow zdrowotnych.
Insynuacje" z okiem" są słabe.
Insynuacje" z okiem" są słabe.
-
forumowicz
Moi Drodzy
piszecie tutaj o różnych przypadkach; Ja w jednym z sanatoriów zostałam zakwaterowana z ciepłą panią
po nie przespanej nocy poprosiłam o zmianę pokoju. Od tamtego wydarzenia, cenię sobie komfort bycia samej i w przyszłości zrobię wszystko aby otrzymać jedynkę
Pozdrawiam