Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Agnieszko gratuluję. Aż zajrzałam do przeglądarki i szooooooooooook, 22 marca byłam 1600 w kolejce a dzisiaj......806. Przez 4 dni robocze 800 numerków ubyło. Co się dzieje???? ale przyspieszenia.
Dwa dni temu pisałam, że mój numer 806. Dzisiaj sprawdzam przeglądarkę i ...niespodzianka.....przydział: Solinka Polańczyk od 26 czerwca do 17 lipca. Nie wiem czy się cieszyć, inaczej planowałam czerwiec/lipiec. Na sanatorium liczyłam w sierpniu. Może jeszcze ktoś dostał Polańczyk???. Pozdrawiam
Cieszyć się Polańczyk w szczycie sezonu na pewno atrakcji Ci nie zabraknie. Wiem bo byłam tam w sierpniu i w październiku to mam porównanie. Co do Solinki to miałam okazję poznać tylko kawiarnię. Sam budynek i otoczenie robi dobre wrażenie.
Byłam parę lat temu w Dedalu w czasie ponurej, deszczowej jesieni. Totalna depresja, szlaki rozmoknięte, wiatr od Soliny rwał sztormiaki. Niemiłe wspomnienia.
I od pogody dużo zależy. Jak jechałam w październiku zapowiadali rychłą zimę wiozłam kozaki i ciepłą kurtkę i nawet nie wyjęłam tego bo cały czas było 17 stopni deszcz padał tylko przez 2 dni. Piękna kolorowa jesień.
Drugi raz miałam sierpień pierwsze dwie doby lało później było prawie 40 stopni bez przerwy, i katastrofa ekologiczna tak niski poziom wody, że ryby zdychały prom przestał pływać.
Polańczyk w sezonie to zupełnie inna miejscowość. Na sezon otwierają wszystkie knajpy, sklepy. Jest przeprawa promowa na wyspę, dużo ludzi przyjeżdża z przyczepami kempingowymi. Wszędzie życie.