Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry, nie wiem czy jestem na dobrej stronie, chodzi mi o jakies informacje na temat sanatorium/Holel Olecko - wybieram sie tam z ZUS pod koniec sierpnia - napiszcie cos KOCHANI, kto zna ten obiekt, kto tam juz byl - zawsze takie informacje są pomocne dla innych - dziekuje
Wszystko masz opisane w tym temacie. Do Orfeusza i innych kolegów i koleżanek, myślicie teraz to co ja??????Ktoś kumaty to wie o co mi chodzi!!!!!!!!! I z zusu na koniec marca już wie że na koniec sierpnia???? Dla mnie dziwne. A turnus sierpniowy zaczyna się 20 sierpnia a nie pod koniec!!!!! Sprawdziłem!!!!!