Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, może ktoś doradzi chcę pojechać prywatnie do sanatorium jakie byście polecili.
Chodzi mi oto żeby zabiegi były na miejscu, i wieczorkiem miło spędzić czas
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Byłam teraz w Inowrocławiu - sanat." Przy tężni " Baza zabiegowa jest super, wszystko na miejscu, jest również kawiarenka gdzie można potańczyć. Budynek stoi przy samym parku a blisko znajduje się ogromna tężnia. Mają prywatną willę . Polecam !
Ja z czystym sumieniem proponuje Dedal lub Amer-Pol w Polańczyku okolica bardzo urokliwa a i oba sanatoria są bardzo dobre ,byłam w obydwóch sanatoriach i bardzo polecam.