Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Elu gratuluję wyjazdu nad morze. Ja w poniedziałek byłam na komisji w tomaszowskim ZUS-ie u Pani orzecznik to była formalność-aktualny, nowy rezonans, ale w pokoju gdzie przydzielane są miejscowości na rehabilitacje pani mi powiedziała, że dwa razy byłam w górach, więc już nie pojadę i zaproponowała mi Aleksandrów Kujawski, Wieniec, Uniejów no niestety mi to nie odpowiadało, więc w ostatecznosci zaproponowała mi Inowrocław od 14 września. Pozdrawiam serdecznie
Bożenko w temacie orzecznika to super ale urzędniczka koszmar.Miała zaznaczone morze a proponowała mi Uniejów , Poddębice, Stróże, Osieczek .Po prostu złośliwa.Na szczęście zaingerowała P Doktor i dostałam to morze.Moje schorzenie całkowicie wyklucza góry.Będę miała okazje pozwiedzać Gdańsk
Blanusia pisze:Jutro komisja... Co byście polecili ze Śląska za sanatorium <gdzieś wyczytałam ze przyznaja tylko do 240km>? żeby bylo co robić..
Pierwszy termin jaki dostałam to było około 280 km od domu, a że termin był nie do przyjęcia z powodu mojej pracy, zmieniono mi termin i zostałam wysłana do Pustkow, które jest prawie 700 km od domu. Tak więc teoria "tylko do... " obalona
Jestem zaskoczona miła obsługą w Zusie, i orzecznik w porządku, miły lekarz i Panie które przydzielają sanatorium
Zaproponowano mi termin na 18.04 ze zwrotów ale na inne sprawy nie moge jechac, potem kolejne aż w koncu stanęło na Muszynie w listopadzie trochę długo trzeba czekac, ale i tak się cieszę:)
Witam.Nie zobaczymy sie w tym roku na turnusie.Suche,służbowe pytania,badanie,pisanie: ,,Decyzja przyjdzie pocztą,dziękuję, do widzenia"
Mam protuzje na wielu,wielu poziomach,ale taki orzecznik skąpy lub moj limit wyczerpał się.Pozdrawiam.