Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Niestety, mam złą wiadomość dla Was. Mareczek ma złą sławę na turnusie,bo wykańcza młódki w mig ,którym zamarzylo się dorównać mu kroku .
Na powierzchni, na górze tudzież we wodzie nie ma sobie równych,niestety.
Ja osobiście mam niesmialą, że choć w maciucim ułamku nadzieję,że mnie nie zapomni, bo ja jego NIGDY.
Betinka dolaczylas teraz do zartownisia Romka.Krepyje mnie taki opis.Jestem normalnym kuracjuszem kochajacym wszelkiego rodzaju aktywnosc, bo pomaga mi to utrzymywac jaka ,taka sprawnosc.Zapraszam dzis chetnych na termy.Prosze skladac propozycje dotyczacej godziny.Moze byc wesolo