Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie tradycyjnie trochę mniej bo 88 ale to dobry wynik. Jeżeli w maju schodziłyby numerki tak jak w kwietniu to byłby OK bo miałbym stan zerowy Pozdrawiam
Witaj Tadek 7775 miło jest widząc jak ubywa numerków ale prawda jest prawdą swoje 18 miesięcy trzeba odczekać pozdrawiam i życzę miłego oczekiwania na skierowanie (wymażony termin i sanatorium)
Ja złożyłam wniosek 17.03.2016 i mam numer poniżej 2440 i jeszcze nie dostałam skierowania. Zostałam zakwalifikowana na reumatologie to może tu dłuższa kolejka a może dlatego że jadę z mężem i potrzebuję dwa miejsca. Ja prosiłam nad morze to też może być powód że jeszcze nie otrzymałam z powodu braku kontraktu na sierpień ale mam nadzieję że we wrześniu pojadę