kolejka do sanatorium 2013 rok
-
anka23_07swkrzyskie
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
-
anka23_07swkrzyskie

- Selene
- W naszej pamięci

- Na forum od: 16 maja 2010 11:51
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 12
Ibizkaibizka wielkopolska pisze:Byłam u wróżki , jadę we wrześniu
-
olunia43
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 29 sty 2013 13:38
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
Dziewczyny !! ja to wiem na 100% ze pojade ze wrześniu bo mi w maju już skierowanie przysłali .Poazdrawiam WszystkichSelene pisze:Ibizkaibizka wielkopolska pisze:Byłam u wróżki , jadę we wrześniuczy już mam chłodzić... szampana
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Termin bardzo mi pasuje, tak jak prosiłam, no może o 10 dni później jak chciałam. Wprawdzie nie mam miejscowości nadmorskiej na jakiej mi zależało, ale o to w funduszu nie prosiłam, no ale gdyby dajmy na to było zimno to zdecydowanie wolę Inowrocław, sanatorium uzdrowiskowe "Przy tężni" im. dr Józefa Krzywińskiego. Czy ktoś mógłby mi coś o tym sanatorium napisać? Nigdy tam nie byłam
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Zaczynałem w maju 2012 z numerem prawie 40000 i teraz przy numerze 8500 udało mi się uzyskać ze zwrotów
skierowanie do sanatorium w Sopocie
Kochani jeżeli jedziecie po raz pierwszy lub od powrotu z sanatorium minęło 18 miesięcy nie bójcie się dzwonić
do funduszu po tzw. zwroty. Wtedy Wy decydujecie gdzie jedziecie, fakt, że wyjazd może nastąpić "pędzikiem"
ale coś za coś. Polecam, trochę cierpliwości ale można trafić coś konkretnego....
Oby się Wam udało, a kolejka posuwała się w ekspresowym tempie.
Powodzenia
PS. Do zobaczenia w 2014
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Ale miejsce to masz luksusowe
-
anka23_07swkrzyskie

-
ewiko
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 lut 2013 07:07
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękowano: 1 raz
Rachel, z jakim numerkiem dostałaś przydział...Rachel pisze:..ja też wiem kiedy i gdzie. Jeszcze mi skierowania nie przesłali, ale chwilę temu dowiedziałam się z przeglądarki
Termin bardzo mi pasuje, tak jak prosiłam, no może o 10 dni później jak chciałam. Wprawdzie nie mam miejscowości nadmorskiej na jakiej mi zależało, ale o to w funduszu nie prosiłam, no ale gdyby dajmy na to było zimno to zdecydowanie wolę Inowrocław, sanatorium uzdrowiskowe "Przy tężni" im. dr Józefa Krzywińskiego. Czy ktoś mógłby mi coś o tym sanatorium napisać? Nigdy tam nie byłam
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Staż sanatoryjny: 2
Troszkę ponad 4000 i bardzo, ale to bardzo się cieszę. Kocham podróże, zwiedzanie. Pojadę samochodem. Już trasy sobie planuję. Blisko Gniezno, Kruszwica, Toruń itd. A sam Inowrocław też ciekawy i kopalnię soli mająewiko pisze:Rachel, z jakim numerkiem dostałaś przydział...Rachel pisze:..ja też wiem kiedy i gdzie. Jeszcze mi skierowania nie przesłali, ale chwilę temu dowiedziałam się z przeglądarki