Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam kogo nie witałem rzeczywiście zrobiło się jak zwykle zresztą ,całuśnie pociechą-choć marną jest to że nie tylko ja tak się czuję-a swoją drogą to przydałaby się jakaś...Zdrojowa albo...Belwederska na jakiś wspólny ...aerobik w miłej atmosferze
Dobry wieczór i dobranoc tym co poszli lulu.Buziaki przesyłam a wysłane jeżeli cos zostało zabieram.Królewna w necie zagubiona a ja w pracy zatyrana .Dobre zmiany mnie dopadły nadał takie zmiany.