Iwonicz od 3.05.2017
Re: Iwonicz od 3.05.2017
Czy ktoś może wybiera się na "podreperowanie" zdrówka do Iwonicza (ośrodek Sunvit) w terminie 5-28.05.2017 i mógłby coś podpowiedzieć czy doradzić co to za miejsce i czego można się tam spodziewać (będzie to mój sanatoryjny debiut)? ☺
Interesuje mnie np jak daleko jest od dworca autobusowego (pl Oczki) do Sanvit- u ( czy bez problemu, spacerkiem i z walizeczką uda mi się tam dotrzeć czy muszę poszukać jakiegoś środka transportu) oraz czy basen jest dostępny bez ograniczeń czy tylko jako element zabiegów?
Pięknie dziękuję za każde info i serdecznie pozdrawiam ☺
- mart 36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 kwie 2017 08:32
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 9
- Podziękowano: 1 raz
-
anet
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 lut 2017 14:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
-
anet
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 06 lut 2017 14:38
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Hejartpr pisze:Witam wszystkich Forumowiczów ☺
Czy ktoś może wybiera się na "podreperowanie" zdrówka do Iwonicza (ośrodek Sunvit) w terminie 5-28.05.2017 i mógłby coś podpowiedzieć czy doradzić co to za miejsce i czego można się tam spodziewać (będzie to mój sanatoryjny debiut)? ☺
Interesuje mnie np jak daleko jest od dworca autobusowego (pl Oczki) do Sanvit- u ( czy bez problemu, spacerkiem i z walizeczką uda mi się tam dotrzeć czy muszę poszukać jakiegoś środka transportu) oraz czy basen jest dostępny bez ograniczeń czy tylko jako element zabiegów?
Pięknie dziękuję za każde info i serdecznie pozdrawiam ☺
- mart 36
- Super Kuracjusz

Mimo Twojej nie pochlebnej opini o Ziemowicie,mam skrytą nadzieje,ze nie bedzie tak źle.Jezeli chodzi o ręczniki to zapas wezmę swójanet pisze:Miasteczko urokliwe, naprawdę można miło spędzić czas; spacery, spotkania oraz imprezki. Towarzystwo zawsze jakieś się znajdzie, Wy również znajdziecie pokrewne duszeco do Ziemowita, to dla mnie masakra. Obyscie nie trafili na ordynatora jako lekarza prowadzącego. I nie dajcie się naciagac na dodatkowe opłaty, jak np przy wymianie ręczników czy pościeli. 3mam kciuki za dobrą rehabilitację, bo o zabawę nie muszę, będzie przednia
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Mart 36, a gdzie Ty widzisz tą niepochlebną opinię ? Bo to co poniżej to:mart 36 pisze:Mimo Twojej nie pochlebnej opini o Ziemowicie,(...)
To nie jest opinia tylko właśnie "masakra". Zero informacji o zabiegach, wyżywieniu czy warunkach zakwaterowania.anet pisze:(...) co do Ziemowita, to dla mnie masakra. Obyscie nie trafili na ordynatora jako lekarza prowadzącego.
I nie dajcie się naciagac na dodatkowe opłaty, jak np przy wymianie ręczników czy pościeli. (...)
Jedno zdanie (bez wyjaśnienia o co chodzi) o lekarzu i drugie o wymianie pościeli i ręczników. A gdzie cała reszta?
Mogę zrozumieć, że niektóre osoby tu piszące są minimalistami, ale jeśli chodzi o opis obiektu to już lekka przesada.
Mart 36 mam nadzieję, że swój pobyt zaliczysz do udanych zarówno pod względem kuracji jak również wypoczynku.
W Iwoniczu jest już zielono, działają fontanny i jeszcze pięknie kwitną tulipany. Wprawdzie jest trochę remontów
(chodniki i droga dojazdowa), ale to nie powinno przysłonić innych uroków tego małego, uzdrowiskowego miasteczka.
Przesyłam gorrrrące pozdrowienia i ślę ukłony!
Życzę udanego Majowego święta!
- mart 36
- Super Kuracjusz

zostałam wywołana do odpowiedzi,wiec mówię:właśnie o to słowo masakra mi chodziłoDzia_dek pisze:Mart 36, a gdzie Ty widzisz tą niepochlebną opinię ? Bo to co poniżej to:mart 36 pisze:Mimo Twojej nie pochlebnej opini o Ziemowicie,(...)To nie jest opinia tylko właśnie "masakra". Zero informacji o zabiegach, wyżywieniu czy warunkach zakwaterowania.anet pisze:(...) co do Ziemowita, to dla mnie masakra. Obyscie nie trafili na ordynatora jako lekarza prowadzącego.
I nie dajcie się naciagac na dodatkowe opłaty, jak np przy wymianie ręczników czy pościeli. (...)
Jedno zdanie (bez wyjaśnienia o co chodzi) o lekarzu i drugie o wymianie pościeli i ręczników. A gdzie cała reszta?
Mogę zrozumieć, że niektóre osoby tu piszące są minimalistami, ale jeśli chodzi o opis obiektu to już lekka przesada.
Mart 36 mam nadzieję, że swój pobyt zaliczysz do udanych zarówno pod względem kuracji jak również wypoczynku.
W Iwoniczu jest już zielono, działają fontanny i jeszcze pięknie kwitną tulipany. Wprawdzie jest trochę remontów
(chodniki i droga dojazdowa), ale to nie powinno przysłonić innych uroków tego małego, uzdrowiskowego miasteczka.
- Dzia_dek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 26 cze 2013 07:55
- Podziękował: 52 razy
- Podziękowano: 91 razy
Artpr jak będziesz brał taxi to musisz się spieszyć żeby ktoś Ci jej nie podebrał.artpr pisze:(...)(wezmę w takim razie taxę)(...)
W tym "ogromnym" mieście jeździ aż 1 (słownie: jedna) taksówka. Oczywiście nr 1.
Granatowy "Opel" kombi. Nr do kierowcy: 603-205-523. Można zadzwonić z drogi i się umówić.