Pozdrowienia z Ciechocinka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Pozdrowienia z Ciechocinka

Post autor: forumowicz »

Dziękuję Wszystkim za pozdrowienia, szczególnie Adminowi :D :D :D
Właśnie wróciłam ze spaceru nad Wisłę, ... Selene jest już w drodze do Ciechocinka, wiezie słoneczko ;)

Do Osób przebywających w Ciechu :!: :!: :!:
Proponuję, jutro czyli w sobotę. spotkanie przy grzybku może o 14 :?: :?: :?:
Ubrana będę w żółtą koszulkę z żółtym samochodem na tle czarnego tła. w ręce czarna chusta w kolorowe kwiaty, fioletowe okulary, ruda grzywka :lol: :kwiat:
Pomachamy potem do kamerki tym, którzy nam dobrze życzą, a nie mogli przyjechać do C. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
dzi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2012 15:56
Podziękowano: 1 raz

Post autor: dzi »

Basiu z Olsztyna :kwiat: dla Ciebie i Selene :kwiat: tylko dużo słońca Wam życzę, bo innych problemów nie będzie :) .
Żałuję, że mnie tam nie ma, ale ostatnio niewiele czasu i na pisanie tutaj. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: bodana2 »

Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów ze słonecznego Ciechocinka. Jednocześnie stwierdzam, że wiewiórki w lasku sosnowym są. Dziś jedną widziałam o 14.30. Może Basiu uwzględnisz, że niektórzy jemy obiad na II zmianę? Może spotkanie przełożyć na inną godzinę?
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

MAX pisze:cześć Aniu! od kiedy będziesz w Ciechocinku?gdzie proponujesz wycieczki? :x
Witaj! w Ciechocinku będę od 28-06 a co do wycieczek to nie bardzo jest gdzie a nie ma w tych okolicach takich atrakcji :lol: jak w Busku za to jest mnóstwo Ziutków :lol: :lol:
forumowicz

Dla Wszystkich w Ciechocinku,
robię za wabia od godz. 14. Dla tych którzy są w jeszcze w porze obiadowej, poczekam. Ja i Selene i kto jeszcze do nas dołączy pomachamy więc o 15. Pozdrowienia :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Basiu ,najlepszy widok jest,jak staniecie na schodkach pod grzybkiem od strony ul.Zdrojowej
forumowicz

ładnie się prezentowali,szkoda że nie ma zbliżeń,wtedy było super,byli przed 15 tą
forumowicz

Raczej Max po 15 ;) :lol:
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski

Post autor: bodana2 »

Veni, vidi i było świetnie. Przesympatyczni ludzie, otwarci, umiejący się bawić. Miło spędziliśmy czas i to jeszcze nie koniec. Bawimy się dalej wieczorem. Pozdrawiam.
Anka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2010 14:35

Post autor: Anka »

Szkoda,że nie jestem z Wami :( .Byliśmy od 14,30 do 15 Pozdrawiam wszystkich i tych co aktualnie bawią się............... chyba w Uroczej :) :kwiat:
ODPOWIEDZ