Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Zuza
Coraz nas więcej ze Śląska. Mam nadzieję, że pogoda w maju nam dopisze.
Podobnie jak my czekaliście na skierowanie prawie 3 lata!
Podejrzewam, że niebawem wogóle skończą się dotacje NFZ do pobytów sanatoryjnych .
Korzystajmy więc póki jeszcze udało nam się załapać . I niech nas nie zniechęcą jakiekolwiek przeszkody i niewygody w czasie pobytu. Grunt to dobre nastawienie!
Do miłego spotkania w Kamieniu Pomorskim.
Pozdrawiam. Ludka.
Ludwika TG 46 pisze:Witaj Zuza
Coraz nas więcej ze Śląska. Mam nadzieję, że pogoda w maju nam dopisze.
Podobnie jak my czekaliście na skierowanie prawie 3 lata!
Podejrzewam, że niebawem wogóle skończą się dotacje NFZ do pobytów sanatoryjnych .
Korzystajmy więc póki jeszcze udało nam się załapać . I niech nas nie zniechęcą jakiekolwiek przeszkody i niewygody w czasie pobytu. Grunt to dobre nastawienie!
Do miłego spotkania w Kamieniu Pomorskim.
Pozdrawiam. Ludka.
Tak prawie 3 lata , no myśmy najpierw dostali do Ustronia tu tego naszego
Ale napisałam odwołanie i mamy Kamień P , myśmy kiedyś byli przejazdem z mężem w Kamieniu fajne stare miasteczko , miejmy nadzieje ze pogoda nam dopiszę
Witajcie. NFZ śląskie potrafi integrować ludzi, a może po prostu ludzie sa tam bardziej otwarci. Do mnie z mazowieckiego NFZ nikt się nie odezwał, szkoda. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie. Ania
Aniu witaj!
Miło, że tak o nas myślisz, ale ludzie wszędzie są tacy sami, bardziej lub mnie otwarci .
Nas tu jest na Śląsku po prostu więcej i dlatego tak długo czekamy w kolejce do sanatorium, a co za tym idzie więcej będzie nas na turnusie.
Narazie cieszę się, że mimo wszystko czas o