Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 19:55

Re: Polanica-Zdrój Wielka Pieniawa

Post autor: tadeo438 »

Gratuluje wyjazdu do Pieniawy ...świetny osrodek..pozdrawiam
elzbieta
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2013 12:05

Post autor: elzbieta »

Wyczytałam juz same pochlebne opinie.Ocenie, mam nadzieje-osobiście i bedą w podobnym tonie.
Romek
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2013 15:09
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Romek »

Witam wszystkich kuracjuszy mam pytanie do tadeo438,jak jest z parkingiem przy Wielkiej Pieniawie jest darmowy czy trzeba bulić,jeśli tak to ile
slo67
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 05 maja 2012 22:12
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: slo67 »

Ja będę w Pieniawie od 2.08. Bardzo się cieszę, że jest tyle pozytywnych opinii. Zawsze chciałam tam być.
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Parking przy Pieniawie bardzo drogi 13 zł za dzien...ale wystarczy pojechac na ul Dąbrowskiego 200 metrów dalej i powiedziec ze przysłał Cię Jurek i bedzie za 6 zł...podobno k.Merlina jest jeszcze taniej...a za darmo koło marketu ale to troche dalej i troszke na odludziu wiec nie polecam...a osrodek Wielka Pieniawa extra...miałem z ZUSu jedynke i dopłaciłem do wyżywienia (szwedzki stoł)takze warunki extra ...pozdrawiam
jaro5090
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 03:10
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: jaro5090 »

Ja przebywam obok w sanatorium Zdrowie. Do Wielkiej Pieniawy chodzimy na basen. Jest to faktycznie duży obiekt o wysokim standardzie. Jest jeszcze alternatywny parking za 65 zł na cały turnus. Kolega póki co postawił samochód pod Intermarche i jeszcze stoi...
Romek
Kuracjusz
Kuracjusz

Tadeo438 jak załatwiłeś pokój jednoosobowy ze skierowaniem z ZUS?dużo dopłaca się za ten szwedzki stół i jak jest z tym basenem czy jest on w ramach zabiegów i darmowo można korzystać na skierowanie jak to jest.Pytanko jeszcze do Jaro5090 jak daleko jest ten parking 65zł za cały turnus i na jakiej ulicy.Proszę o odpowiedzi
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Pokój jednoosobowy załatwiłem dzwoniąc do Wielkiej Pieniawy tuz po otrzymaniu skierowania ...bez zadnych dopłat ..natomiast do" szwedzkiego stołu " doplata wyniosla 194 PLN za caly turnus ....ale można jesc urozmaicone dania i do woli....niestety wyżywienie ZUS owskie jest marne ..Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

A co do basenu to przemiła Pani doktor Rząsa zaaplikowała mi 15 godzinnych zabiegow na basenie...a dodatkowo wykupilem karnet na 10 wejsc za 80 PLN..można korzystac z basenu do godziny bodaj 20 tej każdego dnia...basen jest super ! :)..polecam tez grote solną 8 PLN za seans
Romek
Kuracjusz
Kuracjusz

Tadeo ja dzwoniłem i nie mogę się na razie dodzwonić tylko automat napierdziela i później nikt nie odbiera.Ten karnet za 80 zeta to 10 wejść po godzinie na basen?Jest taki do pływania czy do ćwiczeń,chodzi mi o głębokość i długość czy można popływać bo woda to najlepsze co może być dla odnowy,ponoć są dwa jak to jest.Ta grota to ile minut za 8zł.Tadeo jak jest z ręcznikami czy są w pokojach w jakiej ilości dla osoby i czy zmieniają.Napiszcie jeszcze o tym parkingu za 65zł.za cały turnus gdzie on jest
ODPOWIEDZ