Przyjaciel.....
-
forumowicz
Re: Przyjaciel.....
Zrób pierwszy ten krok
-
forumowicz
Może on już jest ,a tylko ja nie potrafię go odnależć ,a może powodowany jakąś dziwną bojażnią tracę możliwość odnalezienia go .
A jeśli jego myśli podobnie do moich nie potrafią spotkać się wzajemnie ....Przyjacielu ja jestem
-
forumowicz
-
forumowicz
Janusz, ładnie to napisałeś.....ludzi którzy szukają tego samego co Ty jest dużo...tylko jakoś trudno się spotkać...janusz63 pisze:Jak bardzo pragnąłbym być przyjacielem ,mieć możliwość dawanie siebie bez żadnych ograniczeń ,umieć słuchać ,rozumieć gdy do mnie mówi ,wychodzić na przeciw jego potrzebom ,pocieszać i dzielić się radościami .A może nauczyć się porozumiewać w całkowitej ciszy ,gdy słowa nie są potrzebne ,gdy wiemy oboje jak ważne jest wzajemne zaufanie ,wyczucie ,nadzieja .
Może on już jest ,a tylko ja nie potrafię go odnależć ,a może powodowany jakąś dziwną bojażnią tracę możliwość odnalezienia go .
A jeśli jego myśli podobnie do moich nie potrafią spotkać się wzajemnie ....Przyjacielu ja jestem
-
forumowicz
Kruszynka czyżbyś to była TY ???kruszynka pisze:Hm to ma być Janusz przyjaciel ...a nie przyjaciółka ...rozumiem
![]()
![]()
Oberwę?
-
forumowicz
Tak naprawdę nie wierzę w to iż można mieć przyjaciół oddalonych od siebie odległością ,według mnie to co innego ,owszem to są cudowne i miłe znajomości .ale potrzeba niejednokrotnie aby on lub ona byli tuż przy nas .Internet ,telefon nie zastąpią nam bliskości ,nie będziemy mogli widzieć uśmiechu ,nie obetrzemy łez.
Kobietom na pewno jest łatwiej -to moje zdanie -my jakoby płeć silniejsza boimy się okazywać uczuć ,nie potrafimy o nich mówić ,uważamy że to takie nie męskie.A w gruncie rzeczy czego się tutaj bać -świat oparty jest na uczuciach ,są one czym pięknym ,niezastąpionym ,potrzebnym każdemu jak powietrze
Choć jestem tutaj od niedawna ,cieszy mnie to że wśród naszych żarcików pojawiają się tematy poważniejsze ,ważne ,dotykające chyba każdego z nas.
Te jakże potrzebne rozmowy w jakiś sposób łączą nas ,czujemy do siebie wzajemną sympatię ,szacunek ,zaufanie
To jest namiastka przyjażni ,ja to doceniam i szanuję i na swój sposób -myślę o moich muzycznych fascynacjach dziękuję za Waszą obecność
http://www.youtube.com/watch?v=LFRm2srRC64