Sanatorium Wital w Gołdapi od 31.05.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2012 10:29
Oddział NFZ: Pomorski

Re: Sanatorium Wital w Gołdapi od 31.05.2017

Post autor: alicjam »

Hejka wyjazd już za 2 tygodnie a tu cisza??? Znajdzie się ktoś kto jedzie 31 maja? Pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Mam pytanie. Czy lepiej zadzwonić do Witala i zarezerwować np. trójkę z balkonem? Czy panie w recepcji przyjmują rezerwacje? Czy jak będę rano o 8 to wystarczy? 8-)
Roberto vvv
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2017 21:55
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Roberto vvv »

Witam faktycznie w naszym terminie niepokojąca cisza. Dzwoniłem wczoraj do Vitala z pytaniem o konkretny pokój ale sympatyczna pani stwierdziła że najlepiej być w okolicach godziny 7 i można sobie coś wybrać. Pozdrawiam.
renata1964s
Na forum od: 11 maja 2017 16:09
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: renata1964s »

marjolus pisze:Mam 37lat jadę do sanatorium Wital 1 czerwca 2017 czy ktoś jedzie z okolic Warszawy tego dnia?
Witam, mam 53 lata, mam pobyt rehabilitacyjny od 01.06.2017, jadę z W-wy, wstepnie zarezerwowałam miejsce w autobusie ale chętnie się z kimś zabiorę nawet dzień wczesniej.
Olcia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 07 maja 2014 09:23
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Olcia »

[quote="jerzyciszkowski"]Witam serdecznie. Czy ktoś wybiera się do Witala 24.06.2017r,proszę o info Jurek.[/quote
Witam cieplutko.
Moi mili właśnie zaczynam turnus ZUS-u w Gołdapi od 24.06.2017 r
Może nas będzie więcej.......jadę z Warszawy
Pozdrawiam. A.
jerzyciszkowski
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 mar 2017 13:36

Post autor: jerzyciszkowski »

Witam serdecznie. To narazie jest nas dwoje (lub dwóch ),pozdrawiam gorąco.
gosia111
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2017 19:33

Post autor: gosia111 »

jerzyciszkowski pisze:Witam serdecznie. To narazie jest nas dwoje (lub dwóch ),pozdrawiam gorąco.
Witam Was z terminem od 24 czerwca. Ja jadę na sierpniowy turnus, ale moja znajoma z pracy też ma termin od 24 VI i jest z Warszawy, czyli jest już Was troje.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Roberto ja też dzwoniłam aby zarezerwować pokój i też pani odpowiedziała że rano 31 maja po przyjeździe dopiero. Chciałabym jedynkę (ale o tym nie ma chyba co marzyć) albo trójkę z balkonem. Jadę z Gdyni i będę tam najprędzej ok.8. Słyszałam że dwie panie (mama z córką ) mają zarezerwowaną dwójkę. Więc jednak można? No trudno, musimy liczyć że będzie dobrze :-)
Roberto vvv
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 03 mar 2017 21:55
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Roberto vvv »

[quote="alicjam"]Roberto ja też dzwoniłam aby zarezerwować pokój i też pani odpowiedziała że rano 31 maja po przyjeździe dopiero. Chciałabym jedynkę (ale o tym nie ma chyba co marzyć) albo trójkę z balkonem. Jadę z Gdyni i będę tam najprędzej ok.8. Słyszałam że dwie panie (mama z córką ) mają zarezerwowaną dwójkę. Więc jednak można? No trudno, musimy liczyć że będzie dobrze :-)[/quot

Witaj Alicja męczy mnie temat pokoju ale mam chęć zaryzykować z 3 przy odrobinie farta powinno być weselej niż w 2.Aby być ok 7 w Gołdapi powinienem wyjechać przed 4 a to dla mnie duże wyzwanie - lubię pospac.Wygląda na to że będziemy pierwszym turnusem w Gołdapi który będzie mógł cieszyć się z pogody oby tak było. W terminie 310517 nadal nikt się nie ujawnia ale mam nadzieję że nie będę sam w 3 z balkonem w okolicach biblioteki. Obserwując zainteresowanie naszym turnusem obawiam się że Paczki z Olecka to my nie przebijemy.
Awatar użytkownika
alicjam
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Renata1964 miło Cię poznać. Widzę że turnus zaczynasz dzień później. Ja jadę 31 maja ale z Gdyni więc Warszawa nie po drodze:-) Ale myślę że tam się poznamy.Jesteśmy rówieśniczkami ;)
Roberto ja muszę wyjechać o 3 aby dojechać na 7-8 a też lubię pospać /;-/0 /mówisz że brać pokój koło biblioteki, ha ha. Pewnie ze względu na to że wi-fi tylko tam odbiera? Czy będziesz tyle czytać? :shock: Nie martw się sam na pewno nie będziesz. Ja też mam nadzieję że będzie pogoda, chociaż ostatnio coraz mniejszą. Dziś rano nad morzem było 28 stopni a pół godziny później ...18 :roll:
ODPOWIEDZ