Dziękuję za garstke wiadomości, a czajnik jest czy też trzeba swój brać, myślałam że wszystkie pokoje są z łazienkami bo tak piszą w ofercie, ale najważniejsze są zabiegi i towarzystwoszpilka pisze:Zabierz sztućce,kubek,talerzyk - loteria,albo masz w pokoju albo niehiacynta 50 pisze:kto był w AK niech opisze chociaż jakie są warunki zakwaterowania czego można się spodziewaci płyn do mycia zabierz bo jak masz w pokoju to trzeba dobrze umyć.
Aleksandrów Kujawski 6/08/2017
-
hiacynta 50
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2017 17:31
- Oddział NFZ: Wielkopolski
Re: Aleksandrów Kujawski 6/08/2017
czajniki są,ale nie wszystkie działająhiacynta 50 pisze:Dziękuję za garstke wiadomości, a czajnik jest czy też trzeba swój brać, myślałam że wszystkie pokoje są z łazienkami bo tak piszą w ofercie, ale najważniejsze są zabiegi i towarzystwoszpilka pisze: Zabierz sztućce,kubek,talerzyk - loteria,albo masz w pokoju albo niei płyn do mycia zabierz bo jak masz w pokoju to trzeba dobrze umyć.
-
pindzer
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 21 gru 2015 07:19
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 5
Parking płatny,chyba 100 za turnus i tv płatny 48 zł za turnuspindzer pisze:Dziękuje za info myślę że sobie poradzimy jak tylko towarzystwo dopisze a jak z parkingiem?
Tragedi nie było bo koleżanki miałam fajneszpilka pisze:Parking płatny,chyba 100 za turnus i tv płatny 48 zł za turnuspindzer pisze:Dziękuje za info myślę że sobie poradzimy jak tylko towarzystwo dopisze a jak z parkingiem?
Można też rower pozyczyć i jeździć,w lecie na pewno będziecie mieć lepiej niż ja.
-
pindzer
- Pomocny Kuracjusz

-
hiacynta 50
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2017 17:31
- Oddział NFZ: Wielkopolski
Ja w Ciechocinku byłam nie tak dawno, było jesiennie, na dłuższą mete to też było nudnawo, ale spacerować było gdzie, Aleksandrów mniejszy, ale przyznaje racje, towarzystwo jak będzie ok, to czas tak leci, że turnus tak szybko minie że aż żal wyjeżdżacpindzer pisze:Ja w tamtym roku byłem w WIEŃCU to troszkę Ciechocinka lizałem damy rade tylko towarzystwo
-
pindzer
- Pomocny Kuracjusz

Jak będzie super towarzystwo to wszędzie będzie OKpindzer pisze:No wlasnie zgadzam sie w całości z tą wypowiedzią jakos sobie poradzimy