Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przejrzałem troszkę forum i dowiedziałem się że Peonia zlikwidowała konto-przykre ale zostaje Nas coraz mniej-przynajmniej tej tzw.Starej Gwardii a i ludziki coraz mniej piszą
Mam nadzieję że nie będzie to jakaś większa skala-a jeszcze niedawno umawiała się z łódzką ekipą na kawę-miałem nadzieję się na nią załapać-ale widać nie było mi dane-może kiedyś.gdzieś a w lecie to My też musimy się gdzieś zebrać Princi-daję nura w pióra-Kolorowych Ci Życzę,Papatki