Muszyna Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki od 27.05 - 19.06.
- dorotka11
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 18 lis 2016 21:14
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Muszyna Centrum Rehabilitacji i Profilaktyki od 27.05 - 19.06.
-
sawusia49
- Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2015 12:48
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
Chciałam zarezerwować pokój, ale pani z recepcji powiedziała, że nie ma rezerwacji. Jadę 5 czerwca, nie wiem czy nie jechać dzień wczesniej. Proszę o porady i wskazówki, za wszystkie z góry dziękuję. AAAAAA i proszę napiszcie gdzie ta Revita się znajduje.
- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 9
No więc zdecydowałam się i wczoraj wieczorkiem zakupiłam bilet na PKS.Wyjeżdżam dzisiaj rano o 8.15.W Muszynie będę na 11.30.czyli w budynku powinnam zawitać w samo południe.Biorę pod uwagę to,że pokój może być jeszcze nie gotowy to zostawię bagaż i zacznę uskuteczniać pierwsze spacery.
Kamma jeżeli jeszcze będziesz to miło mi będzie Ciebie poznać.Poluj wtedy na mnie w rejonach recepcji lub pielęgniarek.
Bardzo dziękuję Tobie i wszystkim za relacje na temat Muszyny i ośrodka.
Sawusia49,a jak ma być ? Wiadomo,że będzie bardzo dobrze i nie ma co mieć jakieś obawy
Ja właśnie jadę dzień wcześniej mimo,że pokój już mam zaklepany.Uważam,że jadąc wcześniej masz większe szanse nie tylko na pokój ale także na lepsze zabiegi.Revita jest po drugiej stronie Popradu,więc nie będziemy sąsiadkami,ale na pewno nieraz będziemy się mijać.Jeżeli będziesz chciała to możemy na kawkę się umówić.
Pozdrawiam wszystkich
Ewa nie martw się,w temat będę zaglądać
-
miranta
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 11 kwie 2017 16:22
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
Pozdrawiam B.serdecznie (pw odczytaj)
-
sawusia49
- Kuracjusz

- Na forum od: 27 mar 2015 12:48
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
-
kamma
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 cze 2016 20:12
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 10
- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 9
Muszyna jest cudowna, ogrody dech zapierają. Jest gdzie spacerować, tylko żeby czasu wystarczyło. Jak przyjechałam to zaświeciło tutaj słoneczko i zrobiła się piękna pogoda.
Klucz do pokoju otrzymałam o 14.30 ale nie do 405 jak to pierwotnie miało być. Mam jedynkę w studio na 3 piętrze ze wspólną łazienką. Moja sąsiadka obok jest super osobą i nadajemy na tych samych falach. Jednym słowem znowu mi się poszczęściło. Wczoraj w kawiarni odbyła się pierwsza impreza taneczna i wygląda na to, że ten turnus będą tutaj długo pamiętać bo tak licznie i świetnie się wszyscy bawili, z czego bardzo się cieszę.
Od dzisiaj już są zabiegi, niestety rozrzucone przez cały dzień. Posiłki jak dla mnie smaczne i wystarczające.
Kamma szkoda, że nie miałyśmy okazji poznać się. Natomiast miałam przyjemność zapoznać z forum Sisi z którą korenspondowalam przed przyjazdem tutaj.
Pozdrawiam serdecznie.
-
miranta
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 11 kwie 2017 16:22
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
no jak sie okazuje,to Muszyna jest super-juz sie nie boję tam jechac
Baw sie i wypoczywaj
Pozdrawiam Ewa M.