Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Paczka z Olecka

Post autor: pawel1974 »

Te bez skorupek to faktycznie obleśne....ble są. Kilerku przepraszam za te żarty :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Pancernz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2017 17:11
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: Pancernz »

Sprawdzałaś przepisy ? może są jadalne i z tej strony wyżywienie byście mieli za free a ślimaki mieli by swój armagedon :D
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Przeprosiny przyjęte :D nie bardzo wiem za co ale przyjmuję ;) :lol:
Właśnie wyczytałam.ze one uprawiają sex i taki jeden (a są hemafrodytami czy coś w tym rodzaju)to każda sztuka po ok.3 tygodniach rodzi ok.700 szt.A w zasadzie wykluwaja się z jaj.
Wy się tam nie obijajcie tylko mnie ratujcie :o :o :o
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pancernz pisze:Sprawdzałaś przepisy ? może są jadalne i z tej strony wyżywienie byście mieli za free a ślimaki mieli by swój armagedon :D
:lol: Może i dobry pomysł ale jakiś francuzik potrzebny był by.. ;) My tu na kresach wschodnich tylko katrofle i kartofle.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiesz Remek ze sprawdzilam te przepisy :oops: :cry: Tylko na winniczki niestety.Okazuje się że są plagą już i w górach
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

To ładnie się produkują. Dzisiaj byłem świadkiem zdarzenia po którym wiem , że jeszcze z niektórej młodzieży będą ludzie. Gołąb leżał na trawniku i miał skrzydło chyba złamane. Samiczka była to bo dosłownie samce ją cały czas gwałcili i dziobali w głowę, nie mogła się podnieść biedna. 5 trzynastolatki coś koło tego wzięły go do pudełka i zadzwoniła na straż miejską, oni powiedzieli żebym przynieść go to zawiozą do lecznicy. Na osiedlu weterynarz jest, dziewczynka zadzwoniła ale ten palant powiedział że go nie przyjmie. :twisted: Już miałem wyjść po tego gołębia bo szkoda mi było ale młodzież zadziałała.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Fajna akcja! :kwiat: Sporo młodych ludzi jest wrażliwych .Niestety z biegiem lat ich wrażliwość zmniejsza się .W takich sytuacjach malo kto pomaga ludziom a naszym małym braciom to już w ogóle . :(
Przy okazji.Jesli znajdziecie jakieś chore .bezdomne zwierzę. ktorego chcecie zawieźć do weterynarza to trzeba mówić. ze jest bezdomne.Wtedy weterynarz sobie mniej policzy za wizytę. Przynajmniej u nas tak jest.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Dzięki Paweł, dzięki Orfeusz! :kwiat: :kwiat:
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

U nas to człowiek może leżeć na chodniku i nikt się nim nie zainteresuje :cry: :roll: a już z pewnością nie młodzież :roll: smutne :cry:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wiedziałem Entropia , ze z ciebie taka kozica :D :D ME do lat 21 Polska prowadzi ze Słowacją 1:0! Już nie prowadzi :D :D 1:1!
ODPOWIEDZ