Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przeprosiny przyjęte nie bardzo wiem za co ale przyjmuję
Właśnie wyczytałam.ze one uprawiają sex i taki jeden (a są hemafrodytami czy coś w tym rodzaju)to każda sztuka po ok.3 tygodniach rodzi ok.700 szt.A w zasadzie wykluwaja się z jaj.
Wy się tam nie obijajcie tylko mnie ratujcie
To ładnie się produkują. Dzisiaj byłem świadkiem zdarzenia po którym wiem , że jeszcze z niektórej młodzieży będą ludzie. Gołąb leżał na trawniku i miał skrzydło chyba złamane. Samiczka była to bo dosłownie samce ją cały czas gwałcili i dziobali w głowę, nie mogła się podnieść biedna. 5 trzynastolatki coś koło tego wzięły go do pudełka i zadzwoniła na straż miejską, oni powiedzieli żebym przynieść go to zawiozą do lecznicy. Na osiedlu weterynarz jest, dziewczynka zadzwoniła ale ten palant powiedział że go nie przyjmie. Już miałem wyjść po tego gołębia bo szkoda mi było ale młodzież zadziałała.
Fajna akcja! Sporo młodych ludzi jest wrażliwych .Niestety z biegiem lat ich wrażliwość zmniejsza się .W takich sytuacjach malo kto pomaga ludziom a naszym małym braciom to już w ogóle .
Przy okazji.Jesli znajdziecie jakieś chore .bezdomne zwierzę. ktorego chcecie zawieźć do weterynarza to trzeba mówić. ze jest bezdomne.Wtedy weterynarz sobie mniej policzy za wizytę. Przynajmniej u nas tak jest.