Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
U mnie było odwrotnie
Obierałem ziemniaki i tak przyglądałem sobie przez okno co gimby się tak rechoczą a oni rzucali kamieniami w ptaka przez siatkę ,jak nie wyskoczę na dwór i z ostrej rury do nich ,zabrałem tego ptaka i wypuściłem potem bo to młody był nielot pewnie się uczył ,niestety buraki mieli radochę że mu dokuczają na szczęscie nie zabili go a niewiele brakowało
Kiedyś mój kot dorwal małego szpaka.Trzymał go w pyszczku wytrzeszczając oczy bo nie wiedział co ma z nim zrobić. Pisklę wiszczalo.nad nimi latała matka szpakaJa zaczęłam gonić kota zeby mu zabrać ptaka.za mną leciał mąż a za mężem córka. Wszyscy biegalismy wokół domu w tym samym kierunku.Kot z wytrzeszczem oczu uciekał przed nami.Akcja jak ze starej komedii albo filmu Beny Hilla.W końcu wpadłam na pomysł zmiany kierunku biegu.Kot wpadł prosto na córkę .Piskle przeżyło.
Ja też przyznam się do czegoś złego Kiedyś zabijalam żaby w okrutny sposób. Myslalam.ze one swietnie bawiły się. Wyrywałam też nóżki pająkom i robiła z nich zegarki.Nauczyl nas tego starszy kolega.Nauczyl też nas jesc żyletki.skakać z wysokich kondygnacji.palić papierosy.pływać na tratwie po dość glebokim stawie ...itd..
Całym swoim wywodem zmierzalam do tego.że nikt wczesniej mi nie powiedział. ze to bylo zle.Małe dzieci biorą przyklad ze starszych.Dorosli nie zawsze wiedzą co ich pociechy wyczyniaja.Wystarczy tylko wytłumaczyć w prosty sposób .Mój mąż przyznał się. ze przyklejał kapsle po piwe budaprenem do lapek kotów. Koty potem tak smiesznie biegaly a potem ginęły gdzieś. Oczywiscie nauczyl go tego starszy kolega Też myślał że kotom jest fajnie.