Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Takie ataki bólu są straszne i najgorzej, że ciężko nad tym zapanować. Wiem Paweł, że Ciebie ból też nie oszczędza ale ja nie daję rady. Nogi, ręce problem z oddychaniem i to wszystko naraz.
I tak to właśnie wygląda... życie i jego scenariusze... nie ma chyba człowieka który by nie zapytał za co, dlaczego ja... Kasiu sens w tym z pewnością jest tylko Ty nie wiesz jeszcze jaki... ja to zawsze sobie tak tłumacze oraz to, że ogrom ludzi ma zdecydowanie gorzej... dawaj nos do góry! będzie jeszcze dobrze!