Rabka Zdrój szpital kardiologiczny

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2009 15:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 9

Rabka Zdrój szpital kardiologiczny

Post autor: gre_ys »

Czy ktoś tam był , jakieś świeże wiadomości :?: :?: :?:
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Re: Rabka Zdrój szpital kardiologiczny

Odświeżam temat :) ,naprawdę nikt tam nie był ? Zaczynam się obawiać co tam mnie czeka :shock: . Proszę o jakieś świeże informacje chociaż o Rabce.
kuracjuszka 2011
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sie 2011 13:23
Oddział NFZ: Zachodniopomorski

Post autor: kuracjuszka 2011 »

Szpital kardiologiczny w Rabce jest w bardzo dobrym miejscu. Geograficznie - super - wszędzie blisko.Przy samym parku. Wewnątrz wydaje się być ok. Chociaż byłam tam tylko pobieżnie zobaczyć na parterze, była tam niewielka ale przyjemna recepcja. Nawet miałam zamiar tam pojechać na kilka dni, bo była jakaś korzystna oferta. Ale nie zrealizowałam tego.
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję. Mam nadzieję że termin turnusu (lipiec) zrekompensuje mi ewentualne niedogodności ;) wypady w góry i oczywiście udana rehabilitacja obowiązkowe.
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Przypominam się ;)
Za kilka dni.....30.06 .
Może ktoś , coś napisze....

Ja postaram opisać to miejsce, może komuś się przyda :D
Awatar użytkownika
gre_ys
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam.
Zgodnie z obietnicą ,postaram się opisać to miejsce.
Uzdrowiskowy szpital kardiologiczny , to duży ośrodek , przyjmuję pacjentów z tzw. wczesnej rehabilitacji kardiologicznej, pacjentów z NFZ, oraz z prewencji ZUS, więc kuracjusze są w różnym stopniu schorowani, z przewagą osób po operacjach kardiochirurgicznych.
Sam budynek potrzebuje remontu, wymiany mebli itd. , spanie na łóżkach szpitalnych po kilku nocach- całkiem znośne . Łazienki wspólne na dwa sąsiadujące ze sobą pokoje,(choć chyba nie wszystkie) bywało że 6 kobiet musiało radzić sobie w jednej łazience.
Jedzenie proste ,zjadliwe, ja osobiście nie dokupowałam i.....4kg zgubione :lol: , zabiegi takie sobie bez rewelacji choć z ćwiczeń grupowych byłam bardzo zadowolona,,, mokrych,, zabiegów brak.
Pobyt w tym ośrodku był dla mnie znośny ,ale czas spędzony w Rabce i na wypadach w góry i na....był wyjątkowy i niezapomniany... :? :o :serce: :D .
ODPOWIEDZ