Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wróciłem pieszy spacer niezbyt długi dla mnie to sądne dni taki gorąc -zgon
a teraz pytanie konkursowe kto powiedział te słowa chodzi o postać i film "we mnie to taki gorąc Panie" dalej nie mogę bo by zbyt łatwo chodziło hm ?
Dobra powiem Tak powiedziała Honorata do Gustlika w czterech pancernych jak się poznali hehe zawsze rozśmiesza mnie ta scena i zalotnie przy tym kręci warkoczyk
I tak trzymaj, podoba ci się i tyle, masz rację. Moja tłucze żonka Ranczo non stop na TV seriale. Dają do bólu, wszystkie sezony i apiać od początku hehe, już na pamięć znam.