Wieniec Zdrój od 05.07.2017
- balbinka73
- Kuracjusz

- Na forum od: 18 cze 2017 20:11
- Staż sanatoryjny: 3
-
DORO
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 wrz 2015 08:23
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Wieniec Zdrój od 05.07.2017
Witam, Potwierdzam wszystkie pozytywne informacje dotyczące tego miejsca. Jeśli chodzi o jedzenie, pomijając wielkość porcji - chociaż dla mnie są wystarczające, to uważam że jest smaczne. A zupy np. barszcz czerwony - poezja. Śniadania standardowo: zupa mleczna, wędlina, ser, pieczywo. Czasami kiełbaska na gorąco. No i dżem bez ograniczeń
. W restauracji stoliki bez przypisanych miejsc co jest w sumie fajne - zawsze można zmienić towarzystwo. Pokoje o wysokim standardzie z wyposażeniem o którym już pisano. Sporo jedynek przyznawanych na zasadzie kto pierwszy ten lepszy...
Okolica fajna, piękny las w lesie jeziorko. Na brzegu miejsce na ognisko i wiaty do biesiadowania. Włocławek w zasięgu, rowerem 10 min do najbliższej Biedronki. Z buta też bez problemu można dojść w ramach spaceru. Właściciel obiektu kocha róże - są ich tu tysiące
. Podziemne połączenia pomiędzy wszystkimi budynkami sprawdzają się w przypadku kiepskiej pogody. Codziennie z wyjątkiem poniedziałków organizowane są wieczorki taneczne, wejście 10 zł...
- chętnych nie brakuje
. Dobrze zaopatrzony butik - propozycja dla pań
.
Jedyny temat, który mi nie pasuje to brak zasięgu i Wi-fi jestem w T-mobile.
Mój pobyt dobiega końca, za kilka dni finisz i b. żałuję że to już koniec.
Jeśli kiedykolwiek dostanę propozycję wyjazdu do Jutrzenki to na pewno skorzystam
. Ja jestem b. zadowolona. Nie rozumiem tych narzekań, ale podobno jeszcze się taki nie urodził co by ...
Okolica fajna, piękny las w lesie jeziorko. Na brzegu miejsce na ognisko i wiaty do biesiadowania. Włocławek w zasięgu, rowerem 10 min do najbliższej Biedronki. Z buta też bez problemu można dojść w ramach spaceru. Właściciel obiektu kocha róże - są ich tu tysiące
Jedyny temat, który mi nie pasuje to brak zasięgu i Wi-fi jestem w T-mobile.
Mój pobyt dobiega końca, za kilka dni finisz i b. żałuję że to już koniec.
Jeśli kiedykolwiek dostanę propozycję wyjazdu do Jutrzenki to na pewno skorzystam
- balbinka73
- Kuracjusz

- Na forum od: 18 cze 2017 20:11
- Staż sanatoryjny: 3
Re: Wieniec Zdrój od 05.07.2017
Doro bardzo dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz
Troche mnie uspokoilaś bo obawy sa duże a wyjazd tuż tuż.
Życze Ći przyjemnej końcówki pobytu, szkoda że nie uda nam się spotkać na miejscu
. Pozdrawiam
Życze Ći przyjemnej końcówki pobytu, szkoda że nie uda nam się spotkać na miejscu