nasze -sanatorium.pl z nami zawsze świeci słońce

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: nasze -sanatorium.pl z nami zawsze świeci słońce

Post autor: andrzej1955 »

pawel1974 pisze:
Orfeusz pisze:Janusz! Jesteś super sloneczkiem. :kwiat: W koncu jest jakiś obiektywizm i świeży pogląd. Powiew czegoś nie steteotypowego .Szacun wielki! Wiecej takich sloneczek!:kwiat:
Szacun Janusz ;) ;) i to wielki ;)
...proponuję rozważyć pisanie w tym temacie-grozi to obniżeniem WYSOKIEGO poziomu inteligencji autorów wpisów w zestawieniu z bez mózgowcami,matołami i skostniałymi Słoneczkami :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Brawo!! Popieram. Pomimo ze nie mam słoneczka.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

I tu Andrzeju zastanawiam się nad Twoim sloneczkiem? Nikogo nie obrazilam.wrecz przeciwnie.Wyczuwam złośliwość w Twym poscie piszac to delikatnie.Łamie jakieś zasady regulaminu? :roll: Twój post jest zlosliwy.

Mariomagdaleno.... :roll: Jesteś punktem zapalnym wszystkiego co wydarzyło sie.Nekanie kazdego z nas dwudniowe miało swoje odbicie w slowach.które nie powinny paść owszem. ale ciagle prowokowalas.Zachowujedz sie jak dziecko ktoremu zabrano lizaka.
Proponuję wszystkim naszym krytykom zajrzeć do naszych postów od momentu pojawienia się Mariomagdaleny.Dokladnie przeczytać. wczuc sie w naszą sytuację a potem wyciągać wnioski.
Z pozdrowieniami wszystkim! :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam .
Żeby było jasno i przejrzyście ,nie trzymam z żadną ze stron.
Napisałem do Pawła że Jego tekst był całkowicie nie na miejscu ,nie trzeba wielokrotnie cytować tamtych słów bo niczemu dobremu to nie służy .
Jestem takim dziwolągiem ,któremu zależy na tym aby pomimo niezgodności charakterów i różnicy zdań ,dyskusje opierały się na przynajmniej względnym szacunku ,bez słów obrazy i niepotrzebnych epitetów .Nigdy nie będzie tak, że będziemy się ze sobą zgadzać .
We mnie też się czasem gotuje i na pewno innym także podnoszę ciśnienie ,ale jak już wspominałem staram się nikogo nie obrażać .Jeśli ktoś ma do mnie pretensje ,proszę o tym mi powiedzieć .
Paweł pomimo tego co do Niego napisałem wyraża szacunek do mojej osoby ,przyznaję to mnie zaskoczyło .
Uważam jednak że aby złagodzić jakikolwiek spór ,nie można atakować w podobny sposób ,to jeszcze bardziej zaogni wewnętrzne zajadłości .
Przeglądnąłem przyznaję pobieżnie wątek "Paczki z Olecka " i według mnie rozmawiają ze sobą czasem poważnie ,czasem dosłownie o niczym ,ale tak robimy tutaj wszyscy .Jest czas na powagę ,ale też na dowcipy i nawet we własnych gronach pośmianie się z samych siebie .

Andrzej ,tak do końca również nie wiem jak mam odebrać to co napisałeś ?
Ale jeśli dobrze pamiętasz ,jakiś czas temu parę osób z wielką uciechą rzucało tutaj słowami ....burak ,taboret itp .
I chyba nie muszę imiennie tych osób przedstawiać .

Ja także mam tutaj swoich dobrych znajomych i mógłbym się nie wtrącać do innych rozmów ,ale tak jak powiedziałem zależy mi na tym abyśmy przestali tylko chcieć naprawiać forum i aby każdy czuł się tutaj dobrze ,bez niepotrzebnych stresów i kłótni .

Orfeusz dziękuję :kwiat:

Pozdrawiam wszystkich :kwiat:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:kwiat: :kwiat: :kwiat: Tobie Januszu!Jesteś wielki!
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

mariamagdalena pisze:Brawo!! Popieram. Pomimo ze nie mam słoneczka.
Czytając to nie wytrzymałam również i ja. Gratuluję bardzo szybkiej zmiany poglądów Mario :shock:

I co Wy z tymi słoneczkami? Tu większą wartość ma człowiek, czy jakieś słoneczko? bo jeśli się mylę i tak właśnie jest to tym bardziej Wy powinniście dawać ten właściwy, kulturalny, pozbawiony agresji ton rozmów idąc za przykładem Janusza, a nie robić ognisko z zapałki i zakładać tematy zachęcające do nagonki i opluwania ludzi którzy w żaden sposób nie zakłócali Waszej forumowej harmonii, żyli we własnej "paczce dziwaczce" i nikomu niczym nie szkodzili, a jeśli już nawet zaistniało nieporozumienie przez wyżej cytowaną osobę to wyjaśnić sprawę z zainteresowanymi bez czegoś co jest obecnie zdecydowanie niesmaczne. Chcecie to ciągnąć, tym się nakręcać, karmić, Wasza sprawa! nikt Wam tego nie zabroni, jednak dla mnie nawet jeśli całkowicie pozbawionej kultury, intelektu, obycia i szacunku do innych szarej członkini owej podłej paczki jest to niezwykle przykre, że miejsce w którym znalazłam przyjemne odbicie od codzienności z osobami z którymi się całkowicie rozumiałam zamieniane jest obecnie z przyczyn zupełnie dla mnie niezrozumiałych w coś co należy zniszczyć. Zastanówcie się nad tym co robicie. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

:serce: :kwiat: :serce: :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Witam :kwiat:
Nie było mnie tu dobrych parę dni, ostatnio w ogóle rzadko bywam na forum, ale dzisiaj jestem i....oczom nie wierzę :shock:
Niedawno założyłam wątek " Chciałabym" i ucieszyłam się, że miał sporo wpisów, że w innych tematach pojawili się ludzie, których dawno nie było, że coś drgnęło. Ucieszyłam się i miałam przy okazji nadzieję na naprawdę "pozytywną zmianę" ;)
A tu taka kłótnia. :shock: :shock: Widzę, że są Ci cacy i Ci be. I się pogubiłam kto jest kto :?
A wszystko to za sprawą jednej osoby, która spowodowała taką nieprzyjemną dyskusję.Nie wiem, kto to jest, ale powinna uderzyć się w piersi i po prostu wszystkich przeprosić( być może inni też), bo zadziało się wiele i pojawiło się dużo niepotrzebnych i przykrych wpisów. Pociągnęło to za sobą lawinę słów obraźliwych pod adresem osób, którzy niczym nie zawinili.I innym nerwy puściły i nie potrafili w porę ugryźć się w język.

Pozdrawiam wszystkich i życzę sobie ;) :? aby takich sytuacji na forum było jak najmniej.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Proszę BARDZO UWAŻNIE PRZECZYTAĆ TEKST p.Pawła-jest tam odpowiedz na wszystkie zadane wyżej pytania i między innymi to co to są forumowicze ze słoneczkami :!: reasumując-To My wszyscy ze słoneczkami zaatakowaliśmy paczkę z olecka i nazwaliśmy was od mat...,przydu....i że macie spadać na drzewo-teraz to będą wasze standardy tu na forum :!: a słowa ogólnie uznawane za niedopuszczalne i obraźliwe-od dziś będą uznawane przez was komplementami-gratuluję oceny sytuacji i poziomu inteligencji,na pewno takimi metodami zmienicie to forum :!: :!: :!: zastanawiam się czy ja jeszcze znam język polski,i jak ktoś pisze że ktoś jest matoł,bezmózgowiec i przydupas--to wszyscy czytający odbierają to tak jak JA,i czy trzeba was za to Przeprosić :!:
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Proszę Andrzeju! Wczytaj się w nasze forum z udzialem Mariimagdaleny i powiedz szczerze czy adrenalina nie podnosi się jak Ci teraz? Ona była zawleczka.Dziadek zapalnikiem.Paweł eksplodowal i teraz nikomu nie potrzebny lej..i dym wokół . :(
.Takie porownanie do sytuacji.Wokół sami ranni.... :(
Zablokowany