Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ulcia ja też jadę na drogi oddechowe i mamy miec 1 piętro z tego, co się dowiadywałam razem z kardiologią. Co do wycieczek to nie orientowałam się. Ja zajrzę na fb na tą grupę, o której piszesz, spróbujmy się tam odnaleźć. Wyślę Ci namiar na prywatną wiadomość.
kamma pisze:Ulcia ja też jadę na drogi oddechowe i mamy miec 1 piętro z tego, co się dowiadywałam razem z kardiologią. Co do wycieczek to nie orientowałam się. Ja zajrzę na fb na tą grupę, o której piszesz, spróbujmy się tam odnaleźć. Wyślę Ci namiar na prywatną wiadomość.
Witam jesteś już na grupie A jak co pisz do mnie na fb Urszula Bierska czekam
Ulcia napisałam Ci wiadomość na fb, sprawdz w messengerze folder inne, bo nie jestesmy znajomymi a masz zablokowaną opcję zapraszania. Co do Pragi to byłam i warto, ale stamtąd bardzo daleko... Ja jeszcze żadnych kroków przygotowawczych do wyjazdu niw podjęłm, oprócz cieszenia się oczywiście
Magdah4 pisze:Ja, już wstawiłam 2 tury prania zostały jeszcze dwie. i ostatnie zakupy jakieś butki i koszulka na spacery tylko jakoś czasu mi brakuje....
Szalona ... No ja juz wstępnie otwierała szafę i se myślę co wziąść czego nie.. Napewno koszulek moc, coś na gimnastykę, na basen musze strój kąpielowy jednoczęściowy kupić butki do latania na Zabiegi.. No podobno duźo chodzenia śmiałam się źe wrotki by się przydały.. Oj Ja to szalona no Praga wycieczka jak dla mnie ok jest dobra cena nawet...