Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bozenka999 pisze:Gosiu,u mnie też tak było w poczekalni piszą,że dopisują znajomych nawet któryś dzwonił i wręcz powiedział jak to możliwe że w jeden dzień tyle a po nocy przybywa nie umiała mu w NFZ wytłumaczyć dlaczego.
Po weryfikacji numerki mogą rano rosnąć. Dopisywane są zwroty z czasem oczekiwania powyżej trzech tygodni.
Taką informację uzyskałam w swoim funduszu.
Mirabela,ja też tak myślałam jak piszesz ,ale to wszystko dziwne bo kiedy dzwoniłam o zwroty usłyszałam nie mamy żadnych aposolutnie żadnych zwrotów,a numerki rosły i rosły.
Ja dostałam przydział po weryfikacji z nr.3980 i po tygodniu pojawienia się w przeglądarce ...Dzisiaj dzwoniłam do NFZ z pytaniem czy mogła bym przyspieszyć wyjazd .Miła Pani poinformowała mnie że muszę poczekać aż przyjdą dokumenty pocztą i wtedy mogę dzwonić o zwrot
Halynka,o profilu leczenia napisałam ci w dniu 7.08. wróć trochę do tyłu.dziś 1131.beti 4514 ja również dostałam taką odpowiedz z NFZ że muszą wrócić papiery,ale z tyloma schorzeniami czy będą zwroty
Ze zwrotami może być problem,bo pora roku atrakcyjna. Trzeba brać pod uwagę tylko przypadki losowe.Ale myśmy pozytywnie.Ze zwrotów bierzcie Piwniczną od 17 września to pojedziemy razem Bo ja nie mam z kim jechać