Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam koniec tygodnia z numerkiem 9565 :
Z tego co niektórz piszą to wyjazd dopiero w 2018r.
Chyba przeniosę się do poczekalni na2018 r
Pozdrowienia dla wszystkich klikających
Gieniu,nie wiem jak jest u was ,ale u mnie nie mogę dzwonić o zwrot do chwili otrzymania dokumentu z przydziałem,jeśli dokumenty poszły już pod przydział taką informacje otrzymałam dzwoniąc o zwrot i teraz jestem w zawieszeniu,przydziału jeszcze nie ma ,a o zwrot nie mogę dzwonić.
Na forum jest temat ZWROTY - tam bardzo duzo informacji na ten temat. Generalnie z praktyka jaka opisuje Bozenka w jej NFZ spotykam sie pierwszy raz.
Ale zapraszam na forum Wyjazd ze zwrotów - tam wszystko.
Bogutka
Dziewczyny doczekałam się i ja(wraz z moją drugą połową)W czwartek to jest 10.08 miałam numer 1823 a dziś otwieram przeglądarkę i oczom nie wierzę:Skierowanie do realizacji 6.10-27.10 Szczawno Zdrój Młynarz.Mam nadzieję ,ze pobyt będzie dobry pod każdym względem .Pozdrawiam