kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Re: kto złożył wniosek w grudniu 2015 roku?

Post autor: Fionka »

Bożenko , Halinko , nie ważne co po drodze , liczy się efekt końcowy.To co łatwo przychodzi mało cieszy.Bożenko a może na rozpoczęcie roku szkolnego tornister z przydziałem dostaniesz :) Trzymam kciuki.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Post autor: bozenka999 »

Ja już rok szkolny rozpoczęłam,dziś odbyła się rada,a babcia z wnusią ,masz racje może będzie okej . :D :D :D Zobaczymy jutro bo stanęło w miejscu.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gosiu rozmawiałam z koleżanką która z SUR-u prowadziła w 2015 r w Radości turnusy ,Ośrodek wczesny Gierek po liftingu, pokoje z łazienkami albo w tańszej opcji ze wspólnym węzłem sanitarnym , baza zabiegowa na miejscu bardzo skromna , ośrodek dba bardzo o zaplecze K.O . :lol: , czysto i smacznie , w sercu Ustki , do morza rzut beretem ;) , większość pokoi posiada balkony , mnóstwo rodzin z dziećmi ale to w okresie letnim .Ustka jest bardzo fajna nawet po za sezonem .Próbujcie może będzie właśnie jakiś zwrot do Radości.Na luksusy w naszym NFZ nie ma co liczyć .Z moich i nie tylko moich obserwacji wynika że łódzki oddział od zeszłego roku ma do dyspozycji same ochłapki - może popadł w niełaski a może pragnie się wykazać w centrali. Na pewno lepiej trafiłaś niż ja z ZUS z tym Sobieszewem :roll: Tak na marginesie , wyjazd za 10 dni a ja nawet nie zaczęłam myśleć co zataskać ze sobą ;) a pora roku taka na łaszek letni , jesienny i zimowy .Qurde a może by tak do szafy kółka i po sprawie :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

bozenka999 pisze: 29 sie 2017 16:02 Ja już rok szkolny rozpoczęłam,dziś odbyła się rada,a babcia z wnusią ,masz racje może będzie okej . :D :D :D Zobaczymy jutro bo stanęło w miejscu.
Bożenko a może Radość z Gosią :?: :roll:
Awatar użytkownika
Halynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2017 12:58
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Halynka »

Bożenko.. u mnie mama tak miała ja mam i córka też to odziedziczyła .Trzymam kciuki :!:
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może to dziedziczne,nie wiem jak to było z moją mamą bo organizował i załatwiał wszystko mój tato,mama nie podejmowała żadnych decyzji,zawsze uważałam i zastanawiałam się dlaczego biernie się przygląda,ale może to było wygodne.My z córką budujemy,remontujemy załatwiamy papiery chodzimy do wójtów jak trzeba ,załatwimy wszystko tylko nie od razu.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Och ELU,BARDZO by było miło z Gosią do Ustki bo tam nie byłam,zobaczymy może się uda,a może Świnoujście.
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Elu, dzięki za wszelkie info na temat Radości. Zobaczymy, na pewno będziemy z Zofiją próbowały coś z tym fantem zrobić. A na pewno ja, bo Zosia jest załamana, nic jej się nie chce i jechać także. :( Pocieszam ją, że mamy szansę i że podwójne zwroty się trafiają. Ona jednak powtarza, że jeden załatwić można ale dwa nie ma mowy. :( Bożenko, fajnie gdybyś trafiła Ustkę sanatorium Radość i 26.10. Trzeba być pozytywnie nastawionym. Jak to mówią wiara czyni cuda. Chociaż, ja, to podobnie jak Ty. Jak coś planuję i mam nadzieję że wszystko będzie ok, to jest wszystko odwrotnie. Jednak próbuję do skutku. ;) A 1 wrzesnia już za 3 dni.. kto wie może tak jak pisze Ela dostaniesz swoje "rozpoczęcie roku szkolnego - swoją wymarzoną miejscóweczkę"
Elu....a z wyjazdem i pakowaniem. Mozesz tylko zabrać mały podręczny bagaż, a resztę kupisz na miejscu. :D Najwyżej wymienisz swoja całą garderobę :lol:
Awatar użytkownika
gosiam
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 01 mar 2013 18:28
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 1 raz

Post autor: gosiam »

Ja wyjeżdżam w niedzielę ale prawie...prawie jestem spakowana. Ale "walizeczka" trochę waży. :lol: A tylko najbardziej potrzebne rzeczy :lol: Skąd tego tyle się uzbierało, sama nie wiem :lol:
Awatar użytkownika
Halynka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sie 2017 12:58
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Halynka »

Dziś robiłam przegląd w szafie i muszę Wam dziewczyny powiedzieć ,że Ela miała bardzo dobry pomysł z tymi kółkami do szafy :lol: :lol: :lol: Może warto skorzystać z tego patentu lub kuriera 8-)
ODPOWIEDZ