Tak myślałamMaryann pisze:No gdzie Słonko...My??? Nie ma takiej opcji...Sloneczko pisze: Maryanntowarzystwa to chyba nie musimy kupować
![]()
jak myslisz![]()
![]()
ROMANS
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: ROMANS
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Na wysokości Bałtyku idąc w kierunku Perły -Zostałem zaczepiony
Przez Panią ..zasugerowała wypicie herbatki w tzw ogródku zimowym.
Cóż ..przystałem bo wydawało mi się ,że jest mieszkanką tego samego obiektu w którym przebywam.
Oczywiście nastąpiła wymiana uprzejmości.
Pani stwierdziła ,że obserwuje Mnie od początku stwierdziła ,że kiedyś chyba już musieliśmy być w tym samym terminie w Kołobrzegu.
Nie zaprzeczyłem ani nie potwierdziłem bo niestety nie liczę pobytów .
Rozmowa stoczyła się w kierunku tańców i panującej tam atmosfery oraz granych przebojów.
Pani doskonale pamięta sławny skrzypiący parkiet w ówczesnym Węglu Brunatnym -Dziś -Verano oraz Pana grającego partie na trąbce
Wspomniałem i o nie istniejącym już Hutniku i sławnych mrówkach ,które po pobycie tam każdy przynosił
Co do tańców zgodzę się ,że dzisiejsze Wieczorki nie wspominając o Fivach niestety ,ale zeszły na psy.
Tak zaraz pojawią sie głosy oburzenia,że każdy idzie tak jak mu pasuje.
ok
Ale czy nawet dziś we wrześniu idąc na tańce w sobotę Panowie muszą iść w koszulce Polo i ..sandałach ?
Gdzie SZACUNEK do tej Kobiety ?
ok Pan miał białe skarpety i chyba brązowe lub czarne sanadały
ok
białe skarpety zakładam do butów sportowych
Niestety ,ale wielu Panów niejednokrotnie PREZESÓW , Dyrektorów -wprost niezbyt świeżo Pachnie na tych tańcach -Jest promocja w Rosmanie za 4 dezydoranty zapłacisz jak za 2
Po wracając do rozmowy zgodzę się z Opinią tej Pani gdzie wg Mnie pesel oscylował wokół cyfry Mojej Mamy ,że dziś niestety ale chyba raczej Nie ma juz czasu na ROMANS w sanatorium
Pojawia się bądź to już ..konsumcja bądź też ...........
Oczywiście rozstaliśmy się umawiając na kolejną herbatkę .
-
forumowicz
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

ArkaMax pisze: 10 wrz 2017 18:34 Datki wierzę w Ciebie,żeby nie było że turnus mija a ja nie zamoczyłem kija,a czy byłeś na baletach w Arce? Pozdrawiam
Oficjalnie w tzw martwym sezonie nie organizuje
Sa tam koncerty czy inne ewenty ,ale oficjalnie brak tańców
W Arce tradycyjnie byłem na wspaniałym expresso z szarlotka ( tylko nie zdradź mnie Mojemu diabetykowi)
- darek
- Przyjaciel forum

Max-iuMax pisze: 10 wrz 2017 18:41 Myślę że teraz jest okres przejściowy po wakacjach , pod koniec września powinien być nowy rzut młodszego towaru
Obecna sytuacja w skierowaniach z NFZ jest taka ,że WSZEDZIE gdzie są Nasi Forumowicze potwierdzają
Jest totalny Wysyp SENIORÓW + 75
Czego jeszcze kilka lat temu nie było.
Iwonicz -średnia w Krakowiaku
Ciechocinek
Inowrocław
Horyniec
Wydaje mi się ,że Ludzie ZREZYGNOWALI z dobrodziejstw NFZ i kierują się kun ZUS jest to Szybsza droga do sanatorium
-
forumowicz
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
ROMANS - w sanatorium ...
szanse marne...Max pisze: 10 wrz 2017 19:13 kurcze nie ma gdzie zaczerpnąć tej energi bo przecież dlatego szukamy młodszych,jest jeszcze jedna sprawa,rozmawiałem z kobietami w wieku około 45lat takimi atrakcyjnymi,one szukają młodszych 30 latków
... to przyjemne czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...