Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chmurki gonią się na niebie ciekawe co przyniesie dzień ..
Tak sobie myślę że trzeba wstać dzisiaj prawą nogą i odważnie ruszyć w świat. Jedna część Eluśki mówi zostań w łóżku i nigdzie się nie ruszaj, druga popędza do działania aktywnego no jak tu osiągnąć kompromis...Dobrego dnia Wam życzę
Przestało lać , zaczęło wiać może by dosyć tej pogody listopadowej? Szkoda bardzo,że muszę wyjść, bo w domu jednak przyjemniej
Eluuniu czy wpasowałaś się już codzienność?
Mimo wszystko nie poddawajmy się , życzę młego dnia
Poszłam, wróciłam a tu dalej nikogo nie ma
A ja się dowiedziałam, że........nowość do lekarza muszę iść
Wracajcie bezpiecznie do domku i oby wam tego żadna ulewa czy wichura nie utrudniła.
Czołem Nocne.Do mnie dzisiaj ulewa dotarło ,mini cyklon według przepowiedni Strapperka oszalał a my razem z nim .Szalone morze plażę zabrało a i do kolan skapalo.Na jutro pogodę zamowlam ,bo w innym wypadku karczma naszą paczkę by wykończyła Andrzejku o domek się nie martwię bo osobisty urlopuje i na kanapie stróżuje.Sloneczka i pogody ducha życzę.