Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam...Oj ja sobie poczekam z Wami jeszcze bardzo długo. W sierpniu minęło rok od złożenia wniosku. Mój numer 53,300 w kolejce. Bardzo powoli przesuwa się u nas kolejka miałam czekać 27 miesięcy ale na pewno się przesunie o kilka miesięcy. No cóż nie mam wyjścia i trzeba stać w ogonku. Chyba że pojadę komercyjnie......Pozdrawiam wszystkich w kolejeczce. Zyczę udanych skierowań...
"W sierpniu minęło rok od złożenia wniosku. Mój numer 53,300 w kolejce. Bardzo powoli przesuwa się u nas kolejka miałam czekać 27 miesięcy ale na pewno się przesunie o kilka miesięcy."
Ja też sierpniowa jestem już minęło 13 miesięcy ,mamy podobny czas oczekiwania .Siedzę w 39 wagonie.
Pozdrawiam kolejkowiczów
Martinko początek 2018 będzie twój ... jeszcze trochę. Śledzę wnioski i z 29 kwietnia ubiegłego roku jeszcze w kolejce z numerem 450.
U nas numerki schodzą całkiem przyzwoicie, lepiej niz na początku roku. Skierowania na przełom listopada i grudnia.
Pozdrawiam
Bogutka