Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Oj tam nie masz znajdzie sie cos.Upału nie bedzie raczej zimniutko.Hm tak wogole lato przeszło a ja dalej figurka zimowa ale dam rade cwiczenia cwiczenia parkiecik
Tzn..Bo dziwny ten swiat Ja miałam chwile załamania przyznam sie bardzo duzo wazyłam sterydy itd..ale jestem z siebie dumna bo 25 zrzuciłam ale jeszcze duzo musze..no dycha chociaz. Choroba nie wybiera mineła ale zostały boczki Dam rade