Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Faktycznie...jeśli masz zalecone morze, warto czekać, a może się trafi wymarzona miejscowość
W czerwcu byłam w Szklarskiej Porębie .....
Po prostu nie lubię gór i otoczenia lasów .... nie chce , nie lubię , dołuja mnie gdyby nie wspaniały kolega , nie wiem jak przezyłabym te 3 tygodnie
Witam wszystkich
...a ja dziś ze zwrotów wzięłam Orion w Ciechocinku ( był też zwrot do Chemika w Ciechocinku)
nie wiedziałam co brać i wybrałam Oriona
dobrze wybrałam ?
Martinka pisze: 03 paź 2017 07:33
Witam.
Byłam w Ciechocinku, ale mnie się nie podobało.
Nie wiem, nie byłam w żadnym z tych sanatoriów, tylko w Fortunacie.
Pozdrawiam.
Przepraszam .
Sanatorium w Ciechocinku, w którym byłam nazywa się Krystynka.
Sanatorium Fortunat jest w Nałęczowie.
lis_wan17 pisze: 03 paź 2017 09:28
....a w Orionie ,ktoś był ?
Witam w Orionie nie byłam ale była moja koleżanka i była bardzo zadowolona zabiegi wszystkie na miejscu wszędzie blisko .Chemik jest daleko od centrum.Życzę udanego pobytu. Pozdrawiam
Kto szuka zwrotów do Ciechocinka to za dwa trzy dni będzie zwrot do Grażyny ,dzisiaj moja koleżanka odesłała dwa skierowania w terminie od 18 .10 do 8 .11 ponieważ nie dostała z mężem urlopu.Komu odpowiada termin niech dzwoni jest to zwrot z Mazowieckiego NFZ.Pozdrawiam
lis_wan17 pisze: 02 paź 2017 22:32
Witam wszystkich
...a ja dziś ze zwrotów wzięłam Orion w Ciechocinku ( był też zwrot do Chemika w Ciechocinku)
nie wiedziałam co brać i wybrałam Oriona
dobrze wybrałam ?
A ja w piątek wzięłam WRZOS...był jeszcze PROMIEŃ.
Coś nie tak z tym Ciechocinkiem ....ludzie w mazowieckim masowo zwracają.