Borkowo w Połczynie Zdroju

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Borkowo w Połczynie Zdroju

Post autor: syrenka »

Ewa 1106 ,,,Faraon 25 jedzie do Borkowa ...Ja jadę do Gryfu ,,,przekomarzał sie ze mną że mam zmienić termin to mnie zabierze ,,,bo także jest z Poznania ,,,Niestety w moim terminie nikt nie jedzie ,,,Napisałam opinie o Borkowie w imieniu mojej znajomej ,,,No cóż każdy ma inne wyobrażenia o rehabilitacji i wykorzystaniu wolnego czasu ,,,Hm,,,Niestety twoja opinia pokrywa sie z opinią mojej znajomej ,,,Ale też jesli chodzi o ludzi tam przebywających ,,,to juz inna bajka i zależy jak trafimy ,,,,Pozdrawiam z Poznania ,,,B,,,,
Ewa 1106
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 sty 2012 22:15

Post autor: Ewa 1106 »

A to przepraszam ;) ale i tak zdania nie zmienie o "Borkowie" byłam tam osobiście i gdyby mi dopłacali to więcej tam nie pojadę :)
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Post autor: syrenka »

Domyślam się ,,,zresztą nie ty jedna tak myślisz ,,,, :twisted:
Awatar użytkownika
hala6204
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2016 09:26
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: hala6204 »

Odradzam pobyt późną jesienią, wszędzie ciemno i daleko, a w szczególności dojście do miasta przez las po obiedzie. Samemu to strach wracać bo grasują dziki. Pisaliśmy petycje o zamontowanie oświetlenia jestem ciekawa czy po 3 latach już coś w tym temacie zrobiono. Okolica ładna, cisza i można pospacerować po lesie, a czas samemu sobie organizować bo nie ma żadnych wycieczek, a jak się nudzi to do kawiarni. A wycieczka busem do miasta kosztowała 2 zł, albo z buta... :lol:
ODPOWIEDZ