Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ewa 1106 ,,,Faraon 25 jedzie do Borkowa ...Ja jadę do Gryfu ,,,przekomarzał sie ze mną że mam zmienić termin to mnie zabierze ,,,bo także jest z Poznania ,,,Niestety w moim terminie nikt nie jedzie ,,,Napisałam opinie o Borkowie w imieniu mojej znajomej ,,,No cóż każdy ma inne wyobrażenia o rehabilitacji i wykorzystaniu wolnego czasu ,,,Hm,,,Niestety twoja opinia pokrywa sie z opinią mojej znajomej ,,,Ale też jesli chodzi o ludzi tam przebywających ,,,to juz inna bajka i zależy jak trafimy ,,,,Pozdrawiam z Poznania ,,,B,,,,
Odradzam pobyt późną jesienią, wszędzie ciemno i daleko, a w szczególności dojście do miasta przez las po obiedzie. Samemu to strach wracać bo grasują dziki. Pisaliśmy petycje o zamontowanie oświetlenia jestem ciekawa czy po 3 latach już coś w tym temacie zrobiono. Okolica ładna, cisza i można pospacerować po lesie, a czas samemu sobie organizować bo nie ma żadnych wycieczek, a jak się nudzi to do kawiarni. A wycieczka busem do miasta kosztowała 2 zł, albo z buta...