Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Sanatorium SANVIT Iwonicz-Zdrój 10.10-2.11.2017

Post autor: Insignia 2010 »

Hej skoro juz mam Cię narazić na koszty to odpuszczam w tym roku zbieraj kasę 🤣🤣bo bywam na tych terenach wczesną wiosną podczas święta roweru a okolice te są mi znane jako pasjonat koni to Janow zwolennik jazdy na  rowerze  to Lubartów, a w Biłgoraju mam nawet kolega że studiów wiec to nie koniec świata..
.a daleko jest tylko do nieba .....postaraj się też wczytywać w moje wpisy ze zrozumieniem  , nie wymyślaj histori nie improwizuj i nie próbuj zgadywać mnie bo moja odpowiedź zawsze tu znajdziesz 👍pas  😉pozdrawiam
Awatar użytkownika
ricolo666
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2017 21:11
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: ricolo666 »

Betka pisze: 08 paź 2017 08:39 Zibi popieram Cie w calisci ;) nie chce nic komentowac bo bez sensu.Ktos pomylil tematy i na szczescie z nami nie jedzie :lol: A my za dwa dni fruniemy odpoczac miedzy innymi od takich ludzi meczacych ;) Pogoda zapewne ladna bedzie :lol:
DZieki Beti ,ale uwarzaj bo mozesz stanac oko w oko :lol: :lol:
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Insignia 2010 »

Beato niesmak czytaj g.....ę musimy tępić w zalążku :D :D A i rosół szumować bo będzie nie smaczny :lol: :lol: :lol: :lol: wiec wstrzymaj sie z popieranien , dajcie spokoj i pakować się bo wyjazd się zbliża ;)
No chyba że znasz już kolega i jest bardzo przystojny wiec tu jestem za bo te 24 dni jakiś spędzić trzeba ....ale uważaj i nie mów nigdy bo zawsze na wyjeździe trafi się ktoś inny i po co łamać zęby na starym pieczywie ....pozdro
Betka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sie 2017 21:17
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Betka »

Insignia 2010 pisze: 08 paź 2017 09:02 Beato niesmak czytaj g.....ę musimy tępić w zalążku :D :D A i rosół szumować bo będzie nie smaczny :lol: :lol: :lol: :lol: wiec wstrzymaj sie z popieranien , dajcie spokoj i pakować się bo wyjazd się zbliża ;)
No chyba że znasz już kolega i jest bardzo przystojny wiec tu jestem za bo te 24 dni jakiś spędzić trzeba ....ale uważaj i nie mów nigdy bo zawsze na wyjeździe trafi się ktoś inny i po co łamać zęby na starym pieczywie ....pozdro
Jestem pod wrazeniem .Czlowiek inteligentny odpuszcza..zwlaszcza jak zaznaczyles nie masz czasu.Popierac moge kogo chce.Trzeba sie.tylko zastanowic wlasnie z kogo sie Pan zrobil.. :shock: Nie odpuszczasz w zadnym temacie..Twoja sprawa.P.s masz racje Zibi najprzystojnieszy i najnteligetnieszy..moze mu gdzie niegdzie nie siegasz sadzac po pisaniu..A jeszcze jedno wlazisz w czyjes tematy nie wiesz co o.co chodzi..nawet kto jedzie czy nie jedzie..Wnikasz kto z kim i gdzie bedzie :x Trzymaj tak dalej.Jestes najbardziej zakompleksionym facetem..skoro tu sie.chcesz wykazac samym pisaniem..nic innego nie potrafisz..
Betka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dziewczyny we wtorek jestesmy ;) Mam nadzieje nikt taki sie nie trafi :x Pogoda bedzie piekna..A Admin wreszcie cos zrobi z czlowiekiem z najwyzszym ilorazem inteligencji wedlug mniemania swego :lol: :kwiat: Pozdrawiam..Fajnie bylo dopoko sie nie wtracil.
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Agnieszkam75kg »

Betka pisze: 08 paź 2017 11:23 Dziewczyny we wtorek jestesmy ;) Mam nadzieje nikt taki sie nie trafi :x Pogoda bedzie piekna..A Admin wreszcie cos zrobi z czlowiekiem z najwyzszym ilorazem inteligencji wedlug mniemania swego :lol: :kwiat: Pozdrawiam..Fajnie bylo dopoko sie nie wtracil.
miłego pobytu i dobrej zabawy, a jedyna rada na takie komentarze to ignorowanie ich, udawanie jakby ich wcale nie było i nie dać się prowokować, bo on na to tylko czeka :) i pisać swoje :) czasem "nadmiar inteligencji szkodzi tak jak jej brak" niestety... :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Betka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzieki Aga ;) bedzie super bo musi ;) :kwiat: Odpoczniemy.I wlasnie mam zamiar ignorowac posty pewnej osoby :x ;) Mysle ze Niunia Ci napisze jak tam pobyt bo teraz przy tej ilosci inteligentych postow pewnej osoby Twoje zapytanie gdzies zaniklo ;)
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Betka pisze: 08 paź 2017 11:43 Dzieki Aga ;) bedzie super bo musi ;) :kwiat: Odpoczniemy.I wlasnie mam zamiar ignorowac posty pewnej osoby :x ;) Mysle ze Niunia Ci napisze jak tam pobyt bo teraz przy tej ilosci inteligentych postow pewnej osoby Twoje zapytanie gdzies zaniklo ;)
dzięki Wam dowiedziałam się że Sanvit też jest super, do tej pory moim faworytem był Ziemowit Stomil, gdzie wszystkie zabiegi z basenem i parkietoterapia na miejscu. chodzi mi o ZUSowski wyjazd. a ten Klimat w centrum i wszędzie blisko więc jeśli te tańce jeszcze tam są to też biorę go zawsze pod uwagę :)
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 52 razy
Podziękowano: 91 razy

Post autor: Dzia_dek »

Agnieszkam75kg pisze: (...)czy w tym Klimacie codziennie grają, bo była jakaś przerwa, że jakiś dobry DJ już tam nie gra i czy bardziej dyskoteka czy dancingowo. utwory czy stare lata80te czy disco polo :lol: :lol: :lol: miłego pobytu. a... jeszcze .. i ile osób tam na jednym turnusie przebywa
Agnieszko w "Klimacie" w tej chwili nie grają w ogóle i nie wiadomo czy wieczorki taneczne powrócą.
Czasem, jeśli jest zgrana paczka, kuracjusze sami proszą o zorganizowanie takiej imprezki i wiem,
że było to możliwe, ale DJe byli z łapanki i muza bardzo różna,(w większości starsze disco, disco polo,
ale czasem też muza dancingowa, a nawet klubowa). DJ Piotrek , który grał w "Klimacie" po tych zmianach,
gra w restauracji hotelu "Glorietta". Moim zdaniem jest dobry ( o niebo lepszy jak DJ Tomek z "Krakowiaka")
tylko trochę za dużo gada. :lol: W "Klimacie"na turnusie jednorazowo jest 50 osób.
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzia_dek pisze: 08 paź 2017 12:11
Agnieszkam75kg pisze: (...)czy w tym Klimacie codziennie grają, bo była jakaś przerwa, że jakiś dobry DJ już tam nie gra i czy bardziej dyskoteka czy dancingowo. utwory czy stare lata80te czy disco polo :lol: :lol: :lol: miłego pobytu. a... jeszcze .. i ile osób tam na jednym turnusie przebywa
Agnieszko w "Klimacie" w tej chwili nie grają w ogóle i nie wiadomo czy wieczorki taneczne powrócą.
Czasem, jeśli jest zgrana paczka, kuracjusze sami proszą o zorganizowanie takiej imprezki i wiem,
że było to możliwe, ale DJe byli z łapanki i muza bardzo różna,(w większości starsze disco, disco polo,
ale czasem też muza dancingowa, a nawet klubowa). DJ Piotrek , który grał w "Klimacie" po tych zmianach,
gra w restauracji hotelu "Glorietta". Moim zdaniem jest dobry ( o niebo lepszy jak DJ Tomek z "Krakowiaka")
tylko trochę za dużo gada. :lol: W "Klimacie"na turnusie jednorazowo jest 50 osób.
dzięki, jak nie ma tańcy, to już nie dla mnie ten klimat, bo nie codziennie chce się latać na miasto, czasem trzeba tak swojsko... u siebie się zabawić :) :) ale czekamy na relacje niuni :) jeszcze raz serdeczne dzięki :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ