Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Byłem tam w 2012r, w maju. Tam jest jedno sanatorium dla dorosłych Klinika Młodości się nazywa.Fajny obiekt , bardzo ładna okolica . Pięć kilometrów do Świeradowa ,ale można iść górami pewnie jest bliżej. Miło wspominam pobyt i obsługę tego sanatorium.Szkoda tylko ze tak mało osób jest na turnusie.Życzę Ci miłego pobytu.Pozdrawiam Piotr.
Anno56, będziesz w Czerniawie o najpiękniejszej porze roku Początek lata i cudowne okolice z pewnością Cię zachwycą.
Jeśli lubisz czynnie spędzać wolny czas, będziesz miała gdzie spacerować i podziwiać piękne widoki, jakich nie brakuje
w Górach Izerskich.
Pozdrawiam i życzę Ci wspaniałego pobytu
Dziękuję Biedroneczko, mam nadzieję, ze Czerniawa sprawi, ze stanę na nogi i fizycznie i psychicznie bo moje kręgosłupowe dolegliwości powinny już iść precz....mam zamiar zostawić je gdzieś w lesie i całkowicie o nich zapomnieć
Lubię spacerować, lubię ciszę i spokój więc myślę, ze będzie fajnie
Pozdrawiam serdecznie....
Anno 56, jesli lubisz spacery po leśnych scieżkach to proponuję Ci na początek spacer zielonym szlakiem na Zajęcznik. Jest bardzo blisko Twojego sanatorium w Czerniawie. Jest tam utworzona niedawno tzw. ścieżka edukacyjna z fajnymi urządzeniami i ciekawostkami edukacyjnymi
A później wypad niebieskim szlakiem na wyższe wzniesienie na Sępią Górę i na koniec Stóg Izerski - można wejść łatwiejszym zielonym lub trudniejszym czerwonym szlakiem. Na Stóg Izerski można też wjechać kolejką gondolową. Polecam, przepiękne widoki na całe Izery i Świeradów-Zdrój. Pozdrawiam Cię i pozdrów też, proszę, ode mnie Świeradów
Dziękuję Ci Bierdoneczko za pożyteczne rady, na pewno z nich skorzystam i poznam wszystkie tamte szlaki, już się nie mogę doczekać tych spacerów, oby tylko przestał padać deszcz. Ale 24 dni to dośc dużo więc na pewno i słoneczko nam zaświeci. Oczywiście nie zapomnę pozdrowić Świeradowa i okolic od Ciebie a jak wrócę napiszę Ci jak było Pozdrawiam serdecznie . Anna.