Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ignacy jeśli nie teraz to na powrót będziesz miał pasażera tylko powieś ogłoszenie na tablicy. Tam zawsze jest ktoś z lubelskiego, Może być ktoś w Eskulapie . Turnusy różnią się o jeden dzień a skrócić pobyt nie jest problemem zwłaszcza jeśli wyjedziemy po obiadku. Powodzenia.
Zmiana planów. Zamiast z Włocławka wyjezdżam z Warszawy 15.11 ok południa, żeby być wieczorem . Mogę zabrać kogoś z Wawy lub po drodze
( Radom,Skarżysko- Kamienna)
Iks I tak trzymaj, nie zwracaj uwagi na innych tylko się lecz i korzystaj z życia.
Do zbadania jeszcze został Stomil i Kasztanowy Dwór.
Powodzenia wszystkim kuracjuszom.
Janie, do zbadania został tylko "Stomil". Kasztanowy nadal "głuchy" i zamknięty na cztery spusty.
Coś tam z remontem idzie nie tak. Jakieś problemy mają z izolacją czy dachem nad restauracją.
No i jeszcze zostały wieczorki taneczne (sobota - niedziela) w restauracji "Piccolo". Też godne uwagi.
Pikolo przez 2 m-ce nie trafiłem aby było otwarte. Zawsze zamknięte albo zarezerwowane.
W lipcu byłem gościnnie w Rymanowie i też było zamknięte. Może to pech.