Aleksandrów Kujawski 10.11.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Agnieszkam75kg
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2015 22:19
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Aleksandrów Kujawski 10.11.2017

Post autor: Agnieszkam75kg »

Smieszek70 pisze: 04 lis 2017 21:53 Nie wiem co się dzieje ale do tego Aleksandrowa nikt nie ma skierowania wszyscy jadą gdzie indziej :o czy tam naprawdę jest taka lipa :?:
oj tam, nie przesadzaj, jak grają codziennie, to czego ci więcej potrzeba :roll: :roll: :roll: a jak będziesz chciał odmienić sobie to Ciechocinek otwarty na gości :lol: :lol: :lol:
pozdrawiam ze wspaniałego, jeszcze o tej porze urokliwego Ciechocinka, który mnie nigdy nie zawodzi :P :D :D :D
Smieszek70
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 15 paź 2015 08:19
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Smieszek70 »

Widzę że się dobrze bawisz :lol: :lol: :lol: ale dzięki że znalazłaś czas i się odezwałaś. Miłego odpoczynku i dużo zdrówka. :P :P :P
Piter
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 wrz 2017 16:37

Post autor: Piter »

No i nadchodzi ten dzień, jestem bardzo ciekaw jak te wszystkie negatywne lub pozytywne opinie będą odzwierciedleniem tego co tam zastanę
Piter
Kuracjusz
Kuracjusz

NO to zaczął się pierwszy dzionek, pierwsze wrażenie fatalne. Pokoje lata 70 szału nie robią, ale łazienka to jest mistrzostwo, na ścianach i suficie grzyb, śmierdzi stęchlizną, kabina nie byłą zmieniana do czasu montażu , będzie pewnie ze 20 lat. Stołówka późny gierek. Posiłki (dzisiejsze) nie były złe, dość smaczne, choć ilość szału nie robi. Zobaczymy jak będzie od poniedziałku jak zaczną się zabiegi. po rozmowie z osobami co już tu były są na wysokim poziomie ale o tym przekonam się w poniedziałek.
Smieszek70
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki za info jeszcze jak będziesz mógł to dowiedz się czy są jakieś pokoje po remonci. Życzę udanych rehabilitacji
Piter
Kuracjusz
Kuracjusz

Pokoje są na parterze po remoncie, cześć na I piętrze, a jak byś chciał jedynkę to jedno jest pewne musiał byś być przed 7 rano, ja byłem około 8 i nie było już wolnych
Smieszek70
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo dziękuję za informację najbardziej przeraziłem się pokojami ale skoro są jakieś po remoncie to może uda mi się coś dostać lepszego postaram się być wcześniej. Miłego odpoczynku, super rehabilitacji i zdrówka.
ODPOWIEDZ