Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
maszka62
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 22:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: maszka62 »

dzięki Iwonko za opis jadę 22-07 i Twoja opinia mnie ucieszyła jeszcze raz dzieki :D
BozkaR
Na forum od: 07 lip 2013 18:45

Post autor: BozkaR »

Hej, Emilka,
jesteś pierwszą osobą na forum z turnusu 17 sierpnia. Ja też dostałam skierowanie na ten rermin :) . Wybieram się z PIły, to w sumie nie daleko. Co zabrać, ja biorę, tyle ile zmieści się do bagażnika, pozdrawiam :)
emilka71
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2013 06:24
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: emilka71 »

witam i cieszę się że jest nas dwie,ze się ktoś odezwał,jadę z Przywidza w pomorskim mam niedaleko. :) często myslę jak to będzie.jadę kurować nogę po przeszczepie i rekonstrukcji więzadła.pozdrawiam :D
krzysiek1
Na forum od: 09 lip 2013 20:29
Oddział NFZ: Podlaski

Post autor: krzysiek1 »

Witam,
Rozpoczynam turnus 22.07.2013 i będę jechał z Warszawy. Zastanawiam się jak dotrzeć do ośrodka (pociągiem, samochodem, Polskim Busem...). Jeżeli ktoś też udaje się do Sobieszewa na 22 lipca (najlepiej samochodem) to chętnie się dołączę. Ewentualnie mogę jechać swoim autem i zabrać jeszcze kogoś.
Pozdrawiam
figarross
Na forum od: 11 lip 2013 11:09
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: figarross »

Ja tez jadę do Sobieszewa od 22 lipca, jestem z Radomia, czy ktoś jest z tych okolic ? :)
maszka62
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2013 22:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: maszka62 »

wiem ,że jest babeczka z radomia , a jak jedziesz ?
Widzę, że ekipa nam się rozrasta pozdrawiam wszystkich z turnusu 22 lipca to taka fajna "świateczna" data :D
BozkaR
Na forum od: 07 lip 2013 18:45

Post autor: BozkaR »

Emilka71,
dziękuję za info,cieszę się, że odpisałaś. Ja uległam wypadkowi, a w zasadzie upadkowi, w grudniu 2012, złamałam kość udową, ciągle jestem na rehebilitacji, mam nadzieję, że pobyt w sanatorium umozliwi mi powrót do sprawności. Pozdrawiam serdecznie.
donab
Na forum od: 11 lip 2013 23:23

Post autor: donab »

gama pisze:Witam
Mam skierowanie na turnus zaczynający się 22 lipca w Jantarze (Alma) Gdańsk-Sobieszewo. Jadę swoim pojazdem z okolic Łodzi, chętnie kogoś zabiorę po drodze.
Piszcie zawsze będzie raźniej jak nam się grupa wcześniej nieco pozna.
Witam,
Mam skierowanie na 22 lipca do Sobieszewa. Jeżeli mogłabym się zabrać to proszę o informację na maila: dona.[email].pl

Dziękuję i pozdrawiam
donab
Na forum od: 11 lip 2013 23:23

Post autor: donab »

Informacja dodatkowa - jadę z Włocławka.
emilka71
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 04 lip 2013 06:24

Post autor: emilka71 »

No! BozkaR :roll: ,to ja podobnie skręciłam kolano w zeszłym roku w górach na koniec urlopu,a teraz zamiast gór sanatorium.Wypadki chodzą po ludziach.Pokładam duże nadzieje w tej rehabilitacji bo jestem za młoda żeby nie wrócić do pracy.Wiesz może na którą godzinę mamy być na miejscu?Czy będzie żelazko i czajnik w pokoju?......fajnie że mogę z tobą pogadac :D
ODPOWIEDZ