Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witajcie i tylko tyle i aż tyle
Danka51 jak miło że jeszcze. mnie pamiętasz,, a no jestem na rehabilitacji ambulatoryjnej w sanatorium miejscowym
Pozdrawiam wszystkich oczekujących
Shima
Shima pisze: 26 lis 2017 11:23 witajcie i tylko tyle i aż tyle
Danka51 jak miło że jeszcze. mnie pamiętasz,, a no jestem na rehabilitacji ambulatoryjnej w sanatorium miejscowym
Pozdrawiam wszystkich oczekujących
Shima
Moja droga Czy będąc na rehabilitacji ambulatoryjnej Twoje skierowanie na kurację sanatoryjną traci ważność czy w dalszym ciągu będziesz w kolejce Pozdrawiam i miłej niedzieli
Witam wszystkich Dzisiaj tzn. w poniedziałek do tej pory zeszło 278 numerków. To chyba najwyższy z tych co do tej pory zaobserwowałam. Myślę że jeszcze troszkę i zamiast 63 tys z hakiem będzie 62 tys z hakiem.Liczba ta jest ogromna i wciąż nie wiem czy polować na zwroty teraz czy czekać jeszcze. Czy jadąc ze zwrotów można sobie wybrać takie uzdrowisko które nam odpowiada czy trzeba brać to co dają i nie ma nic do gadania. Jeżeli ktoś z WAS jest zori