Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwileLisa pisze: 22 lut 2017 08:21 Witam,
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zamieniłabym się.
Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
-
Petrosj
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2017 07:50
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?
- kuty
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 12 razy
- Podziękowano: 9 razy
Jak nigdy nie byłeś w sanatorium, to co możesz powiedzieć o tej sytuacji...!!!Petrosj pisze: 15 gru 2017 17:08Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwileLisa pisze: 22 lut 2017 08:21 Witam,
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zamieniłabym się.![]()
Mieszkając w jedynce niekoniecznie ma się mało znajomych.Wszystko zależy od człowieka.Jedni wolą jedynkę bo pragną ciszy i relaksu.Dlatego mają mniej znajomych niż inni.Ci inni wolą swobodę w sensie nikt nie chrapie ,nie zajmuje łazienki godzinami a jeszcze inni ze względów zdrowotnych mieszkają w jedynce.Wcale to nie oznacza że ma się mniej znajomych na turnusie.Petrosj pisze: 15 gru 2017 17:08Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwileLisa pisze: 22 lut 2017 08:21 Witam,
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zamieniłabym się.![]()
pertosj !
Jeśli klimat jest Ci obcy to po co się wypowiadasz ? Swoje "wydawało mi się" obraża wiele tu piszących .Miłe chwile można spędzać nie koniecznie w sanatorium.Tam się jedzie w innym celu. Osądzasz innym względem siebie.Zastanów się następnym razem jak tu coś napiszesz.Przez takich jak Ty rodzą się plotki o życiu sanatoryjnym.Jedź,a potem pisz.
Twój komentarz jest chyba prowokacją ,bo nikt przy" zdrowych zmysłach "tak nie napisze.Wiele osób tu pisało ,ale Ty pobiłeś "rekord" swoimi wywodami.
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy