Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
Petrosj
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2017 07:50
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Re: Pokój 1, 2 czy 3 osobowy?

Post autor: Petrosj »

Lisa pisze: 22 lut 2017 08:21 Witam,
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zamieniłabym się.
Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwile :)
Awatar użytkownika
kuty
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 12 razy
Podziękowano: 9 razy

Post autor: kuty »

Petrosj pisze: 15 gru 2017 17:08
ja mimo wszystko wolę jedynkę, tylko jeden raz byłam w sanatorium i mieszkałam sama.Owszem, miałam mało znajomych na turnusie, ale słysząc opowieści o awanturach w pokojach wieloosobowych, nie zamieniłabym się.
Nie wyjezdzalem nigdy do sanatorium, wiec klimaty sa mi obce, ale wydawalo mi sie zawsze ze "jedynke" biorą głownie Ci ktorzy chca się odizolować np. z nowopoznana osoba plci przeciwnej (lub tej samej) i spedzać z nia miłe chwile :)
Jak nigdy nie byłeś w sanatorium, to co możesz powiedzieć o tej sytuacji...!!!
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Petrosj pisze: 15 gru 2017 17:08
Mieszkając w jedynce niekoniecznie ma się mało znajomych.Wszystko zależy od człowieka.Jedni wolą jedynkę bo pragną ciszy i relaksu.Dlatego mają mniej znajomych niż inni.Ci inni wolą swobodę w sensie nikt nie chrapie ,nie zajmuje łazienki godzinami a jeszcze inni ze względów zdrowotnych mieszkają w jedynce.Wcale to nie oznacza że ma się mniej znajomych na turnusie.
pertosj !
Jeśli klimat jest Ci obcy to po co się wypowiadasz ? Swoje "wydawało mi się" obraża wiele tu piszących .Miłe chwile można spędzać nie koniecznie w sanatorium.Tam się jedzie w innym celu. Osądzasz innym względem siebie.Zastanów się następnym razem jak tu coś napiszesz.Przez takich jak Ty rodzą się plotki o życiu sanatoryjnym.Jedź,a potem pisz.
Twój komentarz jest chyba prowokacją ,bo nikt przy" zdrowych zmysłach "tak nie napisze.Wiele osób tu pisało ,ale Ty pobiłeś "rekord" swoimi wywodami.
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Fionka »

Stokrotko , Kuty- podpisuję się pod Waszymi wpisami . :!: :!: Dość pisania bzdur o życiu sanatoryjnym , czy to z ZUS, NFZ, czy turnusach zdrowotno - rehabilitacyjnych.
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Jak czytam takie bzdety to mi się scyzoryk w torebce otwiera. Jeden "mądry" napisze, stu innych przeczyta i opinia wystawiona.
Kuty, Stokrotko .... macie u mnie soczek ;)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ci pisarze to jak w powiedzeniu KAŻDY MIERZY SWOJĄ MIARKĄ, tylko niech te miary zachowają dla siebie . Princusiu dawaj tego soczku , bo wieśniaczce ciśnienie skoczyło :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

[ obrazek zewnętrzny ]
Ela... nasz zestaw podróżny...
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

:lol: :lol: :lol: szkoda zdrowia dziewczyny ! ciśnienie podskakuje w pracy a tu weekend się zaczyna ,więc? soczek raz ,soczek dwa i ? soczek niech żyje po raz trzeci :lol:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

I Nasze zdrowie Stokrotko... :serce: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Rozbawiłyście mnie Dziewczyny.Nastrój mam dzisiaj bojowy ale skoro to zestaw wyjazdowy a ja w domku siedzę , to niech czeka na okazje :lol:
Zablokowany