Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam
Ja również mam skierowanie w/w terminie do Gracji.
Samego sanatorium nie znam lecz sam Świeradów jest pięknym miasteczkiem . Okolica sprzyja spokojnym spacerom .Ale można także wybrać coś bardziej wymagającego np.szlaki po okolicznych górach. Czyli dla każdego coś dobrego.
Do zobaczenia w kurorcie
Ktoś może jedzie w tym terminie 3-25 stycznia z okolic Oświęcimia, Krakowa, Tychów , Bielska Białej. ? my jedziemy w 4 osoby i szukamy kogoś żeby się do nas podłączył i razem transport jakiś busik, żeby walizki zabrać bez ograniczenia
Ja też jadę do sanatorium Gracja od 03.01.18 do 25.01 z okolic Łodzi, proszę o informację co do możliwości dojazdu z innymi osobami. Mój adres mailowy: [email].onet.pl. Jeśli Pani Asia szuka kogoś do pokoju to też się chętnie podepnę.
Do Jurek55. Jadę z okolic Koluszek ale mogę się dostosować, tzn dojechać w wybrane miejsce. Nie wiem czemu ale pomimo rejestracji nie mogę wysłać prywatnej wiadomości. Może jestem zbyt "zielona" na forum . Mój adres mailowy: [email].onet.pl