Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
witam kuracjuszy tak jak ja jadących w tym samym czasie i w to miejsce, będzie miło mieć kontakt pozdrawiam Aśka a tym czasem wesołych spokojnych Świąt BN
Hej. Tez wyjezdzam w tym samym czasie do Goldapi W jakim jestes wieku? Ja mam 34 lata. Pierwszy raz bede w Goldapi, a drugi w sanatorium.
Pozdrowienia, Magda
Super, jest nas coraz wiecej Zaproszenie na grzanca przyjete, najlepiej po szalenstwie na stoku Mam sprytny plan sprobowac swoich sil na nartach. Oby pogoda dopisala. Pozdrowienia z Zambrowa dla Bialegostoku i nie tylko
Witam towarzyszy niedoli!Również będę w Gołdapi w tym terminie , coraz bardziej skłaniam się ku proponowanemu transportowi ze wschodniego,niż telepać się samej autem,czy ktoś jeszcze jedzie z Warszawy?Dużo wcześniej trzeba ''zaklepać'' sobie miejsce?
kawfswee pisze: 02 sty 2018 20:49
Super, jest nas coraz wiecej Zaproszenie na grzanca przyjete, najlepiej po szalenstwie na stoku Mam sprytny plan sprobowac swoich sil na nartach. Oby pogoda dopisala. Pozdrowienia z Zambrowa dla Bialegostoku i nie tylko
uwielbiacie śnieg? robimy kulig może coś od Ruskich nawieje do 20.02
polejemy ciepłą wodą to i w śnieżki
a ognisko z grzańcem i na śliskim śniegu to wszystkie kości się nastawią jak trzeba i będziemy zdrowi haha
każdy plan dobry twój Madzia także przecież nie tylko atrakcje są latem również i można wiele zimą tylko wyobraźni i pomysłów a myślę że nam nie zbraknie oby czasu starczyło
karolina0724 pisze: 02 sty 2018 21:13
Witam towarzyszy niedoli!Również będę w Gołdapi w tym terminie , coraz bardziej skłaniam się ku proponowanemu transportowi ze wschodniego,niż telepać się samej autem,czy ktoś jeszcze jedzie z Warszawy?Dużo wcześniej trzeba ''zaklepać'' sobie miejsce?
miejsce na trzy tygodnie wcześniej to i taniej zapłacisz przecież trzeba oszczędzać na Stok Piękna Góra