Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
-
maszka62
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2013 22:33
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
jesteś pierwszą osobą na forum z turnusu 17 sierpnia. Ja też dostałam skierowanie na ten rermin
Rozpoczynam turnus 22.07.2013 i będę jechał z Warszawy. Zastanawiam się jak dotrzeć do ośrodka (pociągiem, samochodem, Polskim Busem...). Jeżeli ktoś też udaje się do Sobieszewa na 22 lipca (najlepiej samochodem) to chętnie się dołączę. Ewentualnie mogę jechać swoim autem i zabrać jeszcze kogoś.
Pozdrawiam
-
maszka62
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2013 22:33
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
Widzę, że ekipa nam się rozrasta pozdrawiam wszystkich z turnusu 22 lipca to taka fajna "świateczna" data
dziękuję za info,cieszę się, że odpisałaś. Ja uległam wypadkowi, a w zasadzie upadkowi, w grudniu 2012, złamałam kość udową, ciągle jestem na rehebilitacji, mam nadzieję, że pobyt w sanatorium umozliwi mi powrót do sprawności. Pozdrawiam serdecznie.
Witam,gama pisze:Witam
Mam skierowanie na turnus zaczynający się 22 lipca w Jantarze (Alma) Gdańsk-Sobieszewo. Jadę swoim pojazdem z okolic Łodzi, chętnie kogoś zabiorę po drodze.
Piszcie zawsze będzie raźniej jak nam się grupa wcześniej nieco pozna.
Mam skierowanie na 22 lipca do Sobieszewa. Jeżeli mogłabym się zabrać to proszę o informację na maila: dona.[email].pl
Dziękuję i pozdrawiam